Sanovnik.bg»Да го питам ли дали излизаме сериозно

Да го питам ли дали излизаме сериозно

Да го питам ли дали излизаме сериозно
Здравейте! Не знам как се престраших да пиша, но ето. .
Имам проблем на 16 съм и излизам с едно момче от около месец. Не сме гаджета(поне не официално). Проблемът е че той е на 23.

Знам, че ще ме упрекнете за разликата във възрастта, но наистина мисля, че го харесвам. Правила съм секс само веднъж в животът си и не знам какво да правя ако го поиска. .
Той е първият мъж, който е успял да ме подмокри САМО с целувка! Не знам какво да правя. . Да го питам ли дали излизаме сериозно или. . ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
deni
deni
04.11.2013 16:46
Здравейте, отново ви пиша, но този път заради друго нещо. Първо благодаря за мненията.
Искам да споделя, че вече сме заедно, не ме е питал, но стана някак от самосебе си. Този път искам да ви задам въпрос, свързан с доверието. Не мога да преценя дали да му вярвам на 100%, вярно твърде предпазлива съм, но по-добре така отколкото наранена. Преди 4-5 дни отидох до у тях(той беше без тениска), не обърнах много внимание, докато не ме целуна.. Направи го някак доста задушаващо притисна ме до стената и докато гледах мускулестото му тяло, погледнах и себе си, бях толкова малка и беззащитна пред него, че чак ме хвана страх защото във всеки момент можеше да направи каквото поиска с мен. Естествено, нямаше нищо такова, дори ме попита какво има след като видя стресираната ми физиономия. Не знам защо така внезапно се стъписах. Просто нещо, вътре в мен, крещеше: "Пази се! Бягай". И сега не знам дали да му имам пълно доверие или да бягам !? Вярвам, че никога не би ме наранил, но все пак..
1
0
ВК
ВК
03.11.2013 14:30
Егати глупавия първи коментар! Значи има много фактори от които зависят нещата, това, че е по голям означава единствено, че е малко по умен от тъпите ти съученици, защото момченцата израстват доста по бавно и до около 25 години общо взето не знаят къде се намират и мислят, че секса е някакво животно дет се яде :Д Въпрос на чувство от твоя страна е как да постъпиш... колко тепърва ще си наранявана, лъгана, обичана... Но риска е преимущество на силните, прецени ти каква искаш да бъдеш в този живот и той сам ще те научи как :)Та общо взето това, че е по голям от теб и то дори не е много по голям е единствено плюс, че не се занимаваш с баш сополанко, вече как ще се развият нещата зависи от вас самите и малко от съдбата :Д
ПС: това, че те подмокря само с целувка... всичко е до време... на вашата възраст всички се подмокрят от малко :Р
1
1
Кристина
Кристина
24.10.2013 18:30
Избора си е твой дали да го попиташ, но сигурна съм, че нищо няма да излезе ! Мъжете г/д на тази възраст се съгласяват на флирт с по-малки само и само, защото знаят, че се влюбват/ харесват някого по-бързо от колкото по-зрелите жени и че ще им се вържат веднага. Така, че ако си умно момиче и не би искала да си наранена, дори и да ти каже, че излизате сериозно ..не вярвай и спри контактите си с него. Чудя се как на 16г всички се забъркват с мъже по-големи от тях с над пет години ..
0
2