Дали да опитам

Дали да опитам
Здравей те.Искам да поискам съвет. Има едно момче сега е 12 клас т.е. завършва и ще се премести от моето училище. Не знам как да го обясня, но още първият път когато го видях случайно (бях в 8 клас)нещо в него ми хареса, не знам какво точно и така 3 год.

Мого съм притеснителна макар другите да не виждат тази моя страна, аз го гледах от страни в началото и една година мина.

На другата година моите чуваства не се бяха променили за разлика от външният ми вид, вече така да се каже хващах окото, но аз съм си същата и един вид много ме е срам да си призная.

Не се познаваме официално, но мн мн пъти сме си засичали погледите, той се върти около моя клас уж да види негови приятели, но гледа в мен.

Та въпроса ми е дали сега на Св.Валентин да му изпратя анонимна валентинка и да се запознаем и евентуално опознаем онлайн, защото това е последният ми шанс или да си трая както последните 3 год и да чакам той да направи нещо?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
siska
siska
22.01.2012 08:56
Според мен след като гледа теб, значи си му привлякла вниманието поне малко и е възможно да те харесва.Аз мисля, че трябва да опиташ.Ако не стане, поне ще си опитала.Обличай се по-готино, слагай си повече грим, подчертавай красотата си.От мен е това - успех! :)
0
0