Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странно. Аз ли съм го направила

Странно. Аз ли съм го направила

Странно. Аз ли съм го направила
Снощи сънувах баба си. Тя лежеше на някакво легло и аз стоях на стол до нея. След това телефона ми звънна, вдигнах и се чу как някой казва "Аз съм...", не помня другото, но не беше името му.

След това ми каза да доближа телефона до баба си и чух как човека от другата страна започва да говори с нисък, дрезгав, почти шепнещ глас на език, който аз не разбирах и не съм чувала.

Веднага след това се събудих. (беше около 3-3:30) Това, което ме стресна и изненада, беше че столът, който обикновено стои до бюрото на 2 метра от леглото, беше до мен. Не беше обърнат към мен, а настрани. Беше по абсолютно същия начин както в съня ми, само че аз бях тази, която лежеше.

Чудя се аз ли съм го направила? Само веднъж в живота си съм ставала насън без да помня нищо, но това беше когато бях на 5. Не си спомням да съм ставала и съм сигурна, че никой не е влизал в стаята ми.

Също така разбрах, че баба ми всъщност е ходила на лекар днес. Има ли за какво да се притеснявам? Моля ви, дайте съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
виктор
виктор
13.11.2012 08:58
аз доста пъти съм ставал на сън, но се случват забавни неща
една неделя играх много време една игра кадето там армии и такива се бият и като сам си легнал маика ми и баща ми са били в хола аз съм дошъл там на сън и съм почнал да казвам татее каде ми е армиятааа :Д
0
0
мими
мими
09.12.2011 21:36
Ами според мен или ти си станала на сън или ако имаш някой близък починал,може би се опитва да те предупреди за нещо свързано с баба ти.Повечето такива сънища се тълкуват като предстояща болест.Надявам се да не е така,късмет...
0
0