Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Никой не ме харесва

Никой не ме харесва

Никой не ме харесва
Здравейте. Проблемът ми е, че никой не ме харесва. Всички ми казват, че съм хубава, но не ме харесва никой.

И мисля, че разбрах защо. Защот единствено аз от класа ми се държа сериозно, а момчетата харесват лигли. Но аз нямам намерение да се променям. Затова, моля дайте някакъв съвет какво да направя, за да ме хареса някой. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
52
44
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (57)

Изпрати
V
V
05.11.2013 20:11
Има няколко момента: едно е да си лигла, или пък леснодостъпна, друго е да си сериозна, но това не означава груба с противоположния пол. Учтива да, но умилкваща се лисица -не. Стойностните мъже/момчета/, си търсят стойностни момичета/жени/. Когато става дума за бройки, то се знае, но тук съвсем не иде реч за това, нали?
Успех!
2
0
Ради
Ради
05.11.2013 18:20
Не се променяй.Бъди себе си ще видиш че и на твоята улица ще изгрее слънце и то ще бъде не някой лигльо а сериозно и добро момче.Успех
1
0
бачи кико
бачи кико
05.11.2013 18:00
Само че ,не чакай много ,защото от принца с белия кон ,оставя само коня!
0
0
Павлин
Павлин
05.11.2013 17:46
Спокойно момиче ще дойде и твоя принц на бял кон повярвай ми
0
0
Скромен
Скромен
03.11.2013 00:04
Евала правя на това момиче , и аз имам същия проблем. Аз съм момче и не сам толко отворен като другите , възпитан и не съм някакъв лиглю. От отдавна знам че момичетата не си падат по такива скромни момчета като мен , но и аз не искам да се променям. Сигурен съм че ще си намери някои които да е възприеме такава каквато е ;)
5
0
сдм
сдм
02.11.2013 16:16
Здравей! И аз съм по същия начин, и така и ще си остане,даже вече съм на 22, много хора се заглеждат, но малко смеят да приближат. Получавам комплименти и от жени, и от мъже за външния си вид. Накрая все нищо. Аз не мисля, че не те харесват, казвам го от личен опит, просто когато е сериозен човек, не смеят много да му кажат, защото е по-вероятно да ги отхвърлиш, да им кажеш, че не са достатъчно добри за теб, а това е страха може би на всеки човек - да бъде отхвърлен. Лиглите са вървежни, защото създават впечатлението, че нямат много претенции и са лесна плячка. Но това, което една лигла няма да има, е УВАЖЕНИЕТО на хората към тях. Накрая те остават жени за секс, за мимолетни афери, но като стане въпрос за дълготрайна връзка с някое свястно момче, такива момичета като теб повече печелят - а да ти кажа, това е важно. Важното е, дори и да имаш един, дори и да дойде късно, да е качествен. Много харесваните хора и тези с много връзки има нещо гнило в тях - както ефтината стока винаги има повече потребители.
6
0
Петко
Петко
02.11.2013 15:54
Не съм съгласен. НЕ ВСИЧКИ харесваме лигли. Аз примерно си падам по сериозни и умни момичета, а не по разлигавени кифлички. Както аз бих те харесал, така има и друг, който би те харесал, не се отчайвай! И НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! Ти си уникат и се гордей с това!
3
0
ина
ина
29.10.2013 01:33
Повярвяй ми, като завършиш и влезеш в университета ще разцъфнеш и ще поемеш дълбоко въздух. Не бива да се променяш само, за да те харесат. А допусни, че някой те харесва, но ти не си даваш сметка, защото се стремиш към одобрението на хора, които не те заслужават. Затова, бъди себе си и ще видиш, че един ден ще ти признаят, че всъщност ти си много по-ценена отколкото си мислиш :).
2
0