Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Никой не ме харесва

Никой не ме харесва

Никой не ме харесва
Здравейте. Проблемът ми е, че никой не ме харесва. Всички ми казват, че съм хубава, но не ме харесва никой.

И мисля, че разбрах защо. Защот единствено аз от класа ми се държа сериозно, а момчетата харесват лигли. Но аз нямам намерение да се променям. Затова, моля дайте някакъв съвет какво да направя, за да ме хареса някой. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
52
44
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (57)

Изпрати
Пак Аз
Пак Аз
28.10.2013 18:19
Забравих : Освен приятелите от спорта е добре и да имаш поне двама-трима в училище(ако не от твоя клас, то от други) за да не стане така че след време, да не искаш да ходиш само заради този проблем...
0
0
Аз
Аз
28.10.2013 18:13
Здравей,
Не се поддавай да ставаш като разглезените кифли, само за да те харесат!!! Явно не си случила на добър клас и затова приятели от там трудно ще намериш. За това по-добре търси друг източник: запиши се на някой спорт(най-добре шах), все ще намериш някой нормален като теб, който да те хареса. Но моля те, не се променяй..ако трябва чакай до университета..(там вече със сигурност ще има повече хора, споделящи твоя мироглед)
И друг съвет - не се предавай, не си занемарявай външния вид.
0
0
Авторката
Авторката
19.01.2014 11:14
От Авторката до Аз.
Аз имам приятели от класа, дори имам повече момчета за приятели отколкото момичета, но те просто си харесват онези кифли и аз всъщност наскоро завързах приятелства с тях, защото спря да ми пука кой ме харесва и кой не.
На всяко нещо ще му дойде времето така, че предпочитам да си се кефя на пубертета и да не расъждавам върху такива глупости. Благодаря на всички за съветите и за окуражаването. Помогна ми. Мерси.
0
0
Бистра  Турлакова
Бистра Турлакова
27.10.2013 20:35
Напротив, всички те харесват, но искат да те накажат ,че не си като тях.
3
0
edno momi4e...
edno momi4e...
27.10.2013 19:22
не мога да разбера, защо момичетата имат нужда да бъдат харесвани особено винаги искат да имат гадже само за това ли живеят да имат гадже! Не смятам, че жените трябва да бъдат зависими от любовта и много се дразня, защото на мъжете не им пука! Не им пука и очакват жените да са в кухнята, а те само кекс кекс и кекс, накрая изневеряват, защото не им обръщали внимание, /аз съм тийнейджър-ка/ И момичетата плачат заради това, че някой не ги погледнал или друго подобно! Вземете се в ръце, вие сте силни и независими, не стига, че сме принудени да раждаме и още глупости, ами и сме зависими от тъпите мъже дето си мислят само за достойнството/влагам стрит замисъл/
1
0
hi
hi
27.10.2013 13:58
Преди време и аз бях така, въпреки че не се оплаквах, че момчетата не ме харесват, защото не ми бе нужно тяхното внимание, за да се чувствам добре. Аз също съм сериозна и съм много по - зряла от моите връстници, но това никога не ми е пречило да създавам приятелства. Освен това, както си мислех че никой не ме харесва по този начин, така и се появи сегашния ми приятел. Това което искам да кажа е че за всеки влак си има пътници просто не ти е дошло времето още! Няма смисъл да се отчайваш, живей си живота и се забавлявай. ;)
1
0
Елица
Елица
20.10.2013 18:36
на 12 и мислиш за гадже....
0
0
Georgi
Georgi
20.10.2013 13:09
Аз те харесвам! Намери ме във феисбук - Гопенце Георгив
0
0
Поля
Поля
19.10.2013 16:58
Разбирам те напълно. Имала съм същия проблем. Повярвай ми, по-добре е да си себе си, отколкото да те харесват защото си тъпа кифла :) А кой знае...може някой да те харесва но да се страхува да каже... ;) Не се отчайвай, живей, забавлявай се, дръж на това което си и всичко ще е наред.
1
0