Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Никой не ме харесва

Никой не ме харесва

Никой не ме харесва
Здравейте. Проблемът ми е, че никой не ме харесва. Всички ми казват, че съм хубава, но не ме харесва никой.

И мисля, че разбрах защо. Защот единствено аз от класа ми се държа сериозно, а момчетата харесват лигли. Но аз нямам намерение да се променям. Затова, моля дайте някакъв съвет какво да направя, за да ме хареса някой. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 11
52
44
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (57)

Изпрати
Kin
Kin
09.04.2014 12:41
Усмивката миличка усмивката :) Когато усетиш че нещо те кара да я използваш Прави го :)
8
0
биба
биба
07.04.2014 01:52
избора е твой . или ставаш лигла или си имаш твоето аз.
4
3
Човек
Човек
14.03.2014 17:02
Предполагам, че си малка и това е целия проблем. Почти всички момчета до около 24-25-годишни търсят момичета само за .... и нищо сериозно. Времето е решението на проблема. Всяко нещо си идва с времето.
1
2
77485
77485
17.02.2014 20:21
Така казват младите момичета , когато не получават внимание от този ,когото те желаят да ги харесва .Няма страшно .Световен проблем.
1
0
мартин
мартин
09.02.2014 02:27
ти даси хубава пак няма дате хъресат хаха
1
8
тео
тео
08.02.2014 22:54
бъди си такава каквато си.
8
0
volodya
volodya
24.01.2014 22:08
Бъди себе си.И аз също се държа сериозно.
8
0
Rorema
Rorema
23.12.2013 11:29
Колкото и да е прекрасен човек, винаги има място за подобрение. Особено, ако си твърде млад и не напълно оформен.

За да бъде харесван някой, не е нужно да е много красив или да си лигав, или нещо друго конкретно, а е важно да имаш излъчване. Не знам дали това е по рождение, но мисля, че със сигурност могат да се положат някои усилия.

Например - да си ведър и усмихнат, винаги е добро решение. Ако ходиш сериозен като тъмен облак, колкото и да си прекрасен, никой няма да иска да те доближи.

Чувството за хумор също е нещо, което привлича хората и прави целия живот на човек по-приятен. Това е способността всяка ситуация да бъде погледната от една весела гледна точка. Разбира се, ако се прекалява, човек може да изпадне в ролята на шут, което не е добре. Както с всичко - не бива да се пресолява манджата.

Вярно е и твърдението, че каквото търси човек, това вижда и намира. Ако търсиш добрите качества в хората ще ги намираш. Със сигурност те имат и лоши, важното е какво ги предизвикваш да ти покажат.

Друго важно нещо е, човек да се харесва. Пак без да е прекалено, разбира се, но е добре човек да е в хармония със себе си. Това, обаче, е висш пилотаж и не е по силите на много хора, независимо на каква възраст са. Особено трудно е в пубертета, когато всички момичета се смятат за дебели, с ужасна кожа, с недостатъчно хубави дрехи и т.н.

Още нещо е много важно, за да бъде една жена харесвана, но е трудно, особено в младежките години. Това е увереността. Постарай се да изградиш с времето това качество и няма да съжаляваш. Дори да не си сигурна в нещо - изглеждай уверена и ще увеличиш многократно шансовете си за успех.

Непременно си намери да правиш нещо, което ти харесва - може да са танци, спорт, кулинария, музика, книги или нещо шантаво - делтапланеризъм, мотоциклетизъм , каквото и да е. Там ще срещнеш други луди и общият интерес създава приятелства и повече.

Не се страхувай да грешиш- сега ти е напълно позволено, а собствените грешки ни учат на най- важните неща.

Има нещо, на което аз трудно се научих, сега не разбирам защо, тъй като е лесно. Това е, като видиш нещо хубаво в някого - да му го кажеш. Понякога има невероятен ефект. Особено, като е неочаквано. Всеки обича да му кажат нещо хубаво. Случвало се е , изключително недружелюбни и сърдито изглеждащи хора коренно да се променят само след една реплика от моя страна. Разбира се, не винаги се получава, но понякога си струва.

Много още мога да пиша, но стана твърде дълго и едва ли някой ще има търпението да го прочете.

Пожелавам ти късмет и успех!
17
1