Повтарящ се сън

Повтарящ се сън
В рамките на около месец за трети път санувам един и същ сън, развиващ се на няколко последователни места, като всеки път съм с някой приятел, а последният път бях с брат ми.

Действието се развива на една пътека, която е встрани от път и по нея караме велосипеди.. Стигаме до едно място и виждаме,че по пътя срещу нас се движат много полицаи, като и те са с велосипеди, но има и такива, които се движат пеша.

В този момента ние тръгваме да бягаме в противоположна посока по пътеката и съответно се крием, сякаш сме избягали затворници, или сме направили нещо незаконно, за което ни търсят..

След това от спомените ми минаваме през няколко съседни къщи,но пеша. Там на двора на една масичка стоят няколко баби и обядват. Всеки път в съня си обръщам внимание на една тарелка пилешко месо, която се намира встрани от масата на земята.

Всеки път,когато минем покрай тях една и съща баба ми казва "Мишо, ти ли си? " .. аз всеки път й отговарям :да, аз съм: , сякаш тя има някакво заболяване и не ме помни, от което аз се дразня, защото трябва всеки път да й го повтарям...

Това е всичко, което си спомням.След всяко сануване помня все повече детайли. Помогнете ми...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Михаел Кирлиев
Благодаря ти! ще го имам на впредвид ...
0
0
катя
катя
19.03.2013 11:42
мога да разтълкувам съня ти ,но незнам ти дали ще го вземеш под внимание.насочил си се устремено напред и пробивах в живота с помоща на приятелите си ,но в един момент ще настъпи обрат. ще получиш новина за човек които се нуждае от теб и твоето внимание ,а може би и от твоите грижи. съня ти показва че трябва да обърнеш внимание на този човек ,а не да бягаши да се криеш,защото може да го видишза последен път. този човек или е много вазрастен или е много болен и иска да види всички преди да си отиде от този свят .посети го и му кажи че го обичаш.признай неговите заслуги ,варни го назад в спомените му,и когато си трагваш го прегарни и го целунни
0
0