Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»В старото ми училище

В старото ми училище

В старото ми училище
Сънувах доста странен сън. Бях в старото си училище, в кабинета по испански език. Там имаше както и от старото ми училище приятели така и от новото. Но и родителите ми бяха там. По едно време станах и отидох при една прителка ( по скоро позната, не се обичаме много ) и почнах да и викам и да и казвам всичко в очите,което мисля за нея. А майка ми и баща ми ме поркрепиха, а тя ме гледаше и се хилише и се опитваше да ме удари, но не можа. После доЙде един съученик от стария ми клас и нещо се опита да я защити. Но аз го ударих и сякаш го пребих, повалих го на земята. После би звънеца и родителите ми казаха да вървим. Взех нещата си,но преди да излезна от стаята само се сбогувах с господина ( той много ни обичаше целия клас и отдавна не го бяхме виждали) и излезнах от стаята. В коридора беше лудница, но после ми се освободи път и полетях към стълбите на втория етаж и се събудих. Ако някой може да ми каже какво означава всичко това. Благодаря предватително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
11
11
09.04.2011 18:05
Ще се сблъскаш с миналото и бъдещето, ще кажеш и направиш това, което си искал да направиш и всичко ще се подреди така, както трябва, не се притеснявай.
1
0
alonso
alonso
15.11.2009 09:18
Аз се занимавам с разкриването на сънища. Спокойно, няма нужда да се притесняваш. Просто не трябва да ти пука. Ще се скараш с някоя твоя приятелка и това е. Успех.
0
0