Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях духа на починал мъж

Видях духа на починал мъж

Видях духа на починал мъж
Здравейте! Това което ще ви разкажа се случи като се прибирах от една приятелка. Вървях си по така познатата малка уличка към вкъщи когато видях две баби да закачат некролог на един стар мъж на едно дърво. Нищо необичайно.

Отначало не обърнах внимание. Загледах се в снимката. Там беше хванато само лицето на мъжа. И тогава точно до дървото, до старите жени, които си бъбреха нещо се появи същият мъж в цял ръст подпрян с бъстун. Гледаше ме.

Седя там секунда и изчезна. Стреснах се. Помислих,че ми се превижда. Тогава до чух какво си говориха бабите. Едната каза, че мъжа си счупиил крака малко преди да умре и така не е успял да се възтанови.

Заминал си с бъстун в ръка. Изтръпнах. Току що видях призрак. Мислих си, че ми се е приведяло, но откъде мога да знам,че е с бъстун. Случи се преди няколко дни. От тогава нищо не се случило и дано не се случи. Кажете си мнението.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Ив
Ив
29.08.2013 11:34
Не е задължително да имаш дарба, дух може да се появи пред всеки. Това е било еднократно преживяване, не е задължително да се повтори някога пак. По фокс лайф в неделя дават точно такива еднократни случки с починали. Няма нищо общо с дарба. Просто си била в точното време, на точното място.
9
0
Мими
Мими
28.08.2013 23:22
ами..явно имаш дарба да виждаш подобни неща
4
0