sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Предсказанието на духа

Предсказанието на духа

Предсказанието на духа
През 1987г. Член на британското консулство в Париж бил на гости на свои приятели в Ирландия. Една нощ се събудил и видял ясно на стената нещо като жива картина: фигура на момче с грозно и сиво лице мъкне ковчег по някаква поляна. След секунда видението изчезнало.

Домакинът изслушал среднощната история на госта си и бил доста объркан. С време чиновникът от консулството забравил случилото се, но много скоро изживял потресаващо чувство за вина. Той присъствал на дипломатически прием в Париж.

Тръгнал към асансьора и бил поразен от лицето на пиколото- грозно и сиво. Отдръпнал се и тръгнал по стълбите. Когато асансьорът стигнал до петия етаж, станала авария и той полетял надолу.

Намиращите се в него мъж и жена загинали. След като разказал за срещата си с пиколото от своя сън се оказало, че такъв човек не работи в хотела.

Дали призракът е искал да го убие или видението е било предупреждение? Две години по-късно чиновникът от посолството загинал при пътна катастрофа.....
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
radina
radina
25.05.2013 16:12
Объркала съм не сън а история.Извинявай
0
0
SAMANTA
SAMANTA
15.05.2013 22:35
Нещо не можах да разбера точно кой човек не е работил там? След като става въпрос за видение и човек който е бил на гости при друг човек! Нещо се обърках. Няколко пъти го препрочитах и не мога да разбера статията!?
0
0