Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Понякога Виждам Сенкипреди 8 годиниНапоследък когато влезна в стаята ми чувствам негативна енергия.
    Имам чувството, че нещо лошо ще се случи, не се чувствам добре, тежко ми е на гърдите и не ми е приятно. Ами като цяло имам лошо предчувствие за нещо, но и аз не знам какво.

    Не съм сигурна, че светената вода или прекадяването ще помогне. Не искам да ходя на психолог, защото ще ме сметнат за луда и ще ми дадат някакви си хапчета, които няма да ми действат добре. А иначе съм виждала и сенки, вярвам в паранормалните и свръхестествените неща. А колкото до сенките, виждам да кажем две сферични форми (бяло и черно) да се "гонят".

    Сякаш се борят или водят някаква битка. Понякога ми става много неприятно, защото ме хваща шубето и си крия лицето за да не ги виждам. На Вас случвало ли ви се е нещо подобно? Някакъв съвет може ли да ми дадете съвет как да се отърва от негативната енергия, която изпитвам когато влезна в стаята ми? Благодаря Ви предварително! :kiss:

    /b Fate b
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 8 години
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 8 години