Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте ! Аз съм момиче на 13 от Пловдив ! Скоро се регистрирах в този сайт, и искам да ви разкажа за някои преживявания от живота ми !

От известно време (от около 2 години почти) чувствам странно присъствие около мен.Когато съм сама вкъщи например, имам чувството, че някой ме наблюдава.Даже един път когато вечерта стоях на компютъра, чух някакъв глас да казва името ми!

Бях много изплашена и още съм.Случвало се е и да изчезват някои предмети и повече да не ги намирам, даже бях видяла и сянка на една от вратите,която се мърдаше!Моля ви, помогнете ми, защото когато споделих този проблем с майка ми, тя ми каза, че си измислям и е нормално за възрастта ми.Но аз не мисля така.Помогнете ми, не знам дали това присъствие не е на някакъв дух..

П.С. не си измислям, моля ви, повярвайте ми !

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
05.08.2013 17:38
Нерядко и на мен ми са се причували гласове и усещала присъствие, но с времето отшумяват...почти сигурна съм, че е плод на нашето въображение :) ;).. друга причина е ако четеш истории с духове или ако гледаш филми на подобна тематика. Ако е така ги смени с нещо наистина приятно ;)
Само не бива да се страхуваш! :)
0
0
Магдалена
Магдалена
05.08.2013 17:29
Според мен трябва да поговориш с това "нещо". А ако не знае български, пробвай на китайски :D:D
0
0
Milzz
Milzz
05.08.2013 17:26
И дух да е, кво? Това са си напълно нормални неща, за които си има напълно логични обяснения. И които се случват на почти всеки. Няма за кво да се панирате за глупости всички, и аз вчера докато спях, имах чувството че някой ме пипа по лицето, в продължение на няколко минути, но не изперквам така, нали? ;дд Даже ми е по-скоро забавно. А ако чуя някой глас да ми вика името просто започвам да го псувам хехе. ;д .. Кво почнахте да се превземете всички от най-дребната простотия?
0
0