Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Защо ми се случват странни неща

Защо ми се случват странни неща

редакция:
Защо ми се случват странни неща
Аз съм на 14г.и съм фен на ужасите, но когато намерих този сайт и почнах да го чета, почнаха да ми се случват страни неща, дали е плод на въображенито ми или е реалност, не знам.

Когато мама и тате отидат на работа, почвам да се страхувам от всичко, например сега навън е около 30 градуса и изведнъж като почна да духа вятър чадърът, който е над мен се обърна и ме удари.

Уплаших се много, освен това всякакви страни звуци и това става само когато съм сама.

Ако можете ми обяснете защо става само когато съм сама.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
albena
albena
Здравей! Казаното тук твоята история, според мен си уплашена и затова имаш такиви мисли. Спри се, поеми дълбок въздух и се отпусни. Когато ти се появяват лоши мисли, опитай да ги пропъдиш и мисли за нещо хубаво или пусни хубава музика, за да може положителната енергия да влезе в теб :)
31.07.2012 12:51
1
anonimna
anonimna
ами аз пък съм на 16 и попринцип имах си проблем със наркотиците гледам ужаси и виждам паяци на всякъде това ме плаши немога да спя имаше звуци под леглото нещо дращеше..
31.07.2012 05:03
mihi01
mihi01
Внушаваш си разни неща. Вместо постоянно мислиш как нещо странно ще ти се случи, занимавай се с нещо интересно и ще забравиш за тязи параноя! :)
12.07.2012 14:02
1
Екар Долан
Екар Долан
Такаааа. Първо, спри да гледаш такива филми! Те не са реални, реалността е далеч по-тежка! И второ, ако искаш да спреш звуците си купи мента глог и валериана за нерви, в пубертета естрогенът ти може да ти прави проблем, за по-сигурно- отиди на ендокринолог! И трето, като доста по-възрастен мога да ти кажа, познавам хора от италия, испания и мексико, аз самият съм испанец с мексикански корени, роден в българия, че ако не искаш да те е страх, то ти си или луд, или мъртъв. Помисли над това. Реши проблемите си с майка си и татко си, мило дете!
06.07.2012 15:34
edno momi4e...
edno momi4e...
ура за 14 годишните :Д
05.07.2012 22:19
....
....
аз също съм на 14 но когато бях някаде на 11,12 бях започнала да гледам страшни фими и всичко от този род...и винаги когато бях сама имах странното чувство че има някой в къщата или когато погледнех през прозореца ми се струваше че някой бяга из двора ми...а дори една нощ сънувах змии събуди се и погленах към тавана и видях една змия беше толкова реала че събудих майка ми тя погледна към тавана но не видя нищо...след тези случки спрях да гледам страшни филми и всичко се оправи :))
04.07.2012 03:39
edno momi4e...
edno momi4e...
аз също съм на 14 и от известно време чета този сайт или фентъзи книги, които лично обожавам и не мога да живея без тях, та по твоя въпрос според мен като постоянно четеш за чудовища и тем подобни същества и въображението ти започва да си играе с твоето съзнание, принципно това, че е изникнал вятър и чадъра случайно е бил издухан от него и те е ударил НЕ Е странно, просто си въобразяваш!!

Извинявам се, ако по някакъв начин съм те обидила дето ти казах, че си въобразяваш
03.07.2012 13:22
1