Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помогнете - всичко започна от онази къща...

Помогнете - всичко започна от онази къща...

Помогнете - всичко започна от онази къща...
Не знам от къде да започна. Аз съм на 12, но бях на 10 когато ми се случи нещо странно. Бях на село и с братовчед ми излязохме да се разходим с кучетата. В края на селото имаше празна къща решихме да идем до там. ГОЛЯМА ГРЕШКА :cry: ! Ето тук започна всичко!

Откакто ходихме там започнаха да се случват странни неща. Четох, че животните усещат полтъргайса. Наистина това се оказа вярно. Когато наближавахме онази къща кучетата не искаха да продължат. В тази къща имаше един стар дървен хамбар. Всеки път когато погледна на там виждах сенки и странни светлини.

Мисля, че когато ходихме там сме развалили покоя на духовете, защото от тогава се случват странни неща. Братовчед ми сподели, че през ноща виждал странно създание на прозореца на стаята си. Аз видях подобно нещо но приличащо повече на котка.

Не може обаче да е котка то е чисто черно с къса опашка и не личеше изобщо да има очи, нямаше и уши. Още повече: когато го видях за първи път то тичаше много бързо но не по земята а по тръбите на оградата.

Това е невъзможно за обикновено животно защото тръбите на оградата са тънки.
Това създание ме тормози вече почти 2 години. Помогнете! :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Алиса
Алиса
22.08.2013 14:52
Би било най-добре да се опиташ да преодолееш страха си. Предполагам, че именно той е виновника за "създанието", което виждаш.
Не ходи при тази изоставена къща когато е тъмно или се стъмнява.
Опитай се по един или друг начин да не мислиш за това, ако всяка вечер си лягаш и психически си настроен да погледнеш към прозореца и очакваш подсъзнателно да видиш съществото, това ще продължава още 20години. Имах подобрен проблем със слухова халюцинация, която изчезна по този начин да и мен ме тормозеше още от преди 2г. ще станат 3 скоро. Просто преодолей страха си от случката. Надявам се, че бях полезна и Успех!!!
1
0
Ася
Ася
02.08.2013 17:25
Купи си яспис и го постави до мястото където се появява нещото.Ако продължи да идва значи не ти желае злото.
0
0
antonia
antonia
02.08.2013 16:59
Добре е да отидеш на църква, да вземи от там една свещ, запали я и се разходи с нея в дома си.
1
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
02.08.2013 09:53
Ако искаш говори с някой близък, който да те успокои. Недейте повече да ходите в онази къща и спри да мислиш за това.
0
0