Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Счупих семейна снимка и започнаха скандали в къщи

Счупих семейна снимка и започнаха скандали в къщи

Счупих семейна снимка и започнаха скандали в къщи
Здравейте. С всички потребители на този сайт искам да споделя, какво ми се случи преди две години.

Аз не съм много суеверна, но в този случай мисля, че имам право. Омъжена сам вече 12 години, имам двама сина. Единият на 11, а по - малкият на 5.

Съпругът ми винаги ми е ревнувал, но въпреки всичко, живеехме добре в разбирателство.

Точно преди две години, по невнимание счупих една наша семейна снимка. И не знам дали се заблуждавамь но проблемите в къщи започнаха.

В основата на всичко стои ревноста. Това са скандали, физически и психически тормоз. Дали има наистина нещо общо със снимката. Кажете ми, моля ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
an
an
27.04.2015 15:07
ufff ni6to ob6to nqma sas "s4upenata" snimka..prosto saprugat ti e tapanar golqm otarvi se ot negó i sueveriata nqma da...sa6testvuvat....:)
0
1
свилко
свилко
17.10.2013 01:30
всеки има право на ли4на територия.ревноста е болест и унищожение.ако искаш да опознаеш някого заведи го на планина.
0
2
абе големи сте...
абе големи сте...
11.09.2013 15:10
абе вие можете ли да сте по-нехайни бе ? Някой да се загледа от кога е та статия а ? на 3 години боже,боже
1
0
Тони
Тони
11.09.2013 15:01
Отзива на Ани колкото и да мислиш че ти помага не е точно така,защото тя изхожда от собственния си опит и преживяно .Ани ,Хриси не е изпадала в подробностти а ти съдейки по своя живот мислиш че усещаш нейната болка ,а едиснтвенното което усещаш е своята болка . По този начин и натрапваш своето убеждение колкото и да мислиш че не е така.Хриси това което аз искам да ти кажа е,че ние мъжете ревнуваме когато мисим че има причина.Аз имам връзка от 6-7 години и също съм ревнив,когато приятелката ми започне да се държи странно или с различно отношение,когато ми даде повод.Ревността е нещо нормално в човешките взаимоотношения,тя също погазва малко или много обич и привързаност.За тормоза за който говориш ще замълча,там нито знам за какво става въпрос нито държа да научавам.По скоро виж ти дали не му даваш поводи за ревнот е ако му даваш промени се,ако пък той си е виновен и наистина ревността му е безпричинна помисли над възможните варянти .За снимката и като цяло за суеверията ще ти изкажа моето мнение без да ти го натрапвам .Суеверията са измислени за да ни предпазват и предупреждават.Но истина ли са? Аз не мисля така!Нека вземем например Кукумявката.Всички сме чували че ако кукумявка се появи на къщата ти някой ще умре.В америка обаче това суеверие е свурзанос птица наречена "лрунек" (пиша го на кирилица защото сайта не ми позволи да публикувам латинското и име ) която няма нищо общо с кукумявката,а на кукумявката сигърно и се кефят.В америка смятат че ако държиш подкова в стаята си тя ще гони кошмарите и носи добър късмет.Това означава ли че всяка нощ имам кошмари след като нямам подкова в стаята си? НЕ!Едно от любимите ми твърдения .Казва се че в Петък 13-ти ако изречеш 7 пъти "параскевидекатрия" лошия късмет ще те подмине. И понеже говоря гръцки ще ти кажа че параскеви декатрия означава "Петък 13-ти".Как това ще ти помогне да те подмине лошия късмет не знам но е суеверие нали.А за твоята снимка не знам предполагам вече си в състояние сама да прецениш :).
0
1
ani
ani
25.03.2010 19:41
Мила Хриси. Това, за което пишеш, няма нищо общо със счупената снимка. Положението ти не е розово. Аз самата, до преди години имах същите проблеми. Побоища, психичен тормоз, скандали за нищо. При мен проблема беше, че бившият ми вече съпруг ми изневеряваше, и искаше да се примирявам. Търпях до известно време и след поредния побой, който ми нанесе, подадох жалба срещу него. Наложиха му ограничение да не ме доближава. Когато си издействах забрана, пуснах молба за развод. При теб положението е по-сложно, зощото имате деца и предполагам затова търпиш всичко. Трудно е да се дават съвети, а и не искам да го правя, но реши сама дали си заслужава, те да стават свидетели на всичко това и един ден да го пренасят в собствените си семейства. А за снимката, пак ти казвам, че няма нищо общо със ситуацията, защото всичко е започнало много преди това. За това ти сама трябва да намериш решение, дали да търпиш или да си свободна. И още нещо, не се срамувам, че съм разведена, а се срамувам, че години наред търпях унижения и мъки. Така че решението е твое. Пожелавам ти успех.
1
0