Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Всичко започна от книгата История на духовете

Всичко започна от книгата История на духовете

Всичко започна от книгата История на духовете
Всичко това се случи в училищаната библиотека в голямото меджучасие с най-добрата ми приятелка отидохме да си вземем книги защото събираме идеи да пишем книги а и обичаме да четем.

Когато търсихме книги по рафтовете падна една много прашна и стара книга на нея пишеше историята на духовете. Решихме да я вземем и да потърсим още книги. Седнахме и започчнахме да четем.

но изведнъж чухме странен шум все едно някой блъскаше някаква врата (библеотекарката я нямаше) масичката на която седяхме започна лекичко да се тресе. Помслихме че е земетресение, но нищо друго не се клатушкаше. Видяхме как една врата се отваряше беше затънтена в един ъгъл тя се отвори с приятелката се хванехме за ръце и решихме да видим какво има.

Лекичко погледнахме а там имаше ситни капчици кръв по стените въобще навсякъде имаше кръв. Имеше едно малко шкафче отворихме го колебливо. Там пишеше с кръв /беше много размазано/ "Ако прочетеш тази книга това ще бъдеш ти"! Видяхме една торбичка също изцапана, а в нея имаше нещо като пръст на дете ние помислехме, че е гумен прибрахме се в класната стая и го показахме на г-жата. Тя ни каза да го покажем на майките си.

Прибрахме се вкъщи и го показах на мама /дадох го само на моета майка/ тя се поуплаши и ми каза на следващия ден да го занесем в близката лаборатория която е до нас. Легнах си въртях се и доста дълго мислих за това, което се случи най-накрая заспах. На сутринта се сабудих в пот сънувах едно момиче без един безимен сън на лявата ръка то ми каза "Пази се"! Казах съня на мама /аз имам нещо като шесто чуство и сънищатата ми разгадават доста загадки/.

Отидохме и го занесохме в близката лаборатория. След това отидох на училище /аз съм 2-ра смяна/. Казах всичко на приятелката си за съня за всичко. Решихме да отдем пак в библеотеката. Отворихме вратата и шкафа за да видим дали има нещо. И имаше една половина човекшка ръка. След часовете показах и нея на мама тя каза вече да не се занимавам и да не са прява на детектива. Послушах я заспах си ноща сутринта се събудих много по изпотена .

Сънувах шакафа натъпкан с човешки части само без глава. На другия ден отидох сама в библиотеката с торба отворих скафа и изпадаха човекша плът и части добре, че там имаше метла и с нейна помощ ги натъпках в торбата. Сложих я под чина си ката излизах я показах на мама тя се стресна и ми каза да не се зъбърквам. Занесохме всичко в "Моргата" там сголобиха часитите и се полочи тяло на малко дете само нямаше глава. В събота решихме да отдем в училищаната библиотека заедно с мама и приятелката ми /библиотеката роби и събота/.

Отидохме и отворихме шкафа и намерихме една лична ученическа карата на Бояна Янакева от 3 а клас. Вечерта чувах глас не се забърквайте не влизайте в тази библиотека никога. Казах съня на мама. В понеделник аз /съм 3 -ти калс/ и мама отдихме и показахме на г-жата от трети а клас ученическата карта тя каза, че не може да каже какво се е случило защото и било много тежко и ни даде номера на майка .

Мама веднага се обади и каза всичко от игла до конец. Майката казала, че дъщеря и изчезнала беследно. На вечерта сънувах как библеотекарката реже нещо като човешка плът. Казах съня си на мама в събота и отидохме в библиотеката и видяхме библеотеркарката с някаква престилка цялата в кръв. Мама подаде сигнал в полицията полицията каза, че ще направят всичко възможно да си получи наказанито. Вечерта отново сънувах момичето на което открихме тялото ми каза "Задължена съм ти"!

МОЛЯ НЕ МЕ МИСЛЕТЕ ЗА ЧОВЕК С ВСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ АКО НЕМ И ВЯРВАТЕ ПИШЕТЕ КОМЕНТАР ДА ВИ ДАМ ТЕЛА НА МАМА ТЯ ЩЕ ГО ПОТВЪРДИ! ! ! ! АЗ СЪНУВАМ ЗА ДА РАЗРЕША МИСТЕРИЙТЕ В СВЕТА! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (30)

Изпрати
А.
А.
15.09.2015 18:41
трети клас, ама показва човешки части на майка си
2
0
NONAME
NONAME
08.07.2014 21:08
Ти просто измисляш нещо и го пишеш тук! За сега съм видяло поне 5 твои истории. Може и да не си с психични отклонения, но за авторка на хорор истории ставаш :D
5
0
hope
hope
22.06.2014 15:09
А не видя ли розовото пони
7
1
pain
pain
22.06.2014 15:02
:D паднала е сама ау
1
0
Валентина
Валентина
30.04.2014 20:48
Оу, да.
Хари Потър стайл.
Месарката от библиотеката.
Неароматните човешки части, които ти си изнесла без проблеми от библиотеката.
То...току-така се намират разни човешки части..и току-така се побират под чина... а, така.
Браво.
Не аз трябва да говоря с майка ти.
А психиатър трябва да говори с теб.
6
1
Dark
Dark
11.10.2015 14:13
На съштото мнение!
0
1
Анонимка
Анонимка
26.04.2014 12:38
Да ти препоръчам психиатър?
9
1
Изкрена
Изкрена
25.04.2014 20:48
Не спомена какъв е номерът на майка ти
0
1
Лора Караджова
Лора Караджова
19.04.2014 12:54
Най-лесно прати снимки!!!
1
0