Къща с духове

Къща с духове
Здравейте!Днес сънувах много странен сън.Бях в една стара бяла къща пълна с вехтории.Беше адцки зловеща.Имаше толкова много стаи,че можеш да се изгубиш.Отначало бях сама в къщата и просто обикалях и разглеждах.Не изпитвах никакъв страх.Къчих се на втория етаж.

Там имаше някаква страно запазена врата направо чисто нова.Изпъкваше сред всички стари вещи.Отидох и отворих вратата.Там имаше жена.Гледаше ме направо ужасена и право в очите.За миг се гледах ме,но след това тя полудя и започна да крещи.Аз побегнах и тичах из всички стаи и във всички стаи виждах призраци.

Не бях никак уплашена.Просто си бягах.Тогава изведнъж се събудих.Когато отворих очи полудялата жена беше до леглото ми и ме гледаше ужасена.Извиках леко и скочих.Жената вече я нямаше.Тогава целия страх ми дойде на веднъж.Исках да споделя това с някои тъи като родителите не ми вярват.Кажете мнението си.Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
лара
лара
21.08.2013 14:50
да точно така просто още не си се събудила
0
0
Близнаци
Близнаци
15.08.2013 15:18
Здравей,Боряна! Акцентирам ти в/у думите страх и ново.Мисля, че просто преживяваш някакъв страх от нещо,което носи промяна в живота ти.Не се страхувай от промените, защото те винаги водят към добро, дори и да изглежда обратно.А това,че си видяла жената до теб,най-вероятно е много силно послание от твоите ангели-пазители,че няма от какво да се страхуваш.
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
15.08.2013 09:58
Все още не си се събудила, сънувала си тази жена. Тя не е била до теб. А относно кошмарите - всеки човек сънува понякога кошмари, не смятам, че трябва да им се обръща особено внимание.
0
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
14.08.2013 17:37
Кошмарите по принцип се появяват вследствие на стрес и неспокойствие... и понякога са толкова реални, че преминават границата на действителността. Сигурно така ти се е сторило.
0
0
Niki
Niki
14.08.2013 16:12
Ти както и мен искаме много нови коментари в историите си..:).Е,както всички останали!Та на историята:
Според учените,сънищата са игра на мозъка.Когато правим нещо нередно,мозъка го превръща в сън подобен на грешката.Ти не споменаваш нищо за нещо,което се е случило и самата ти се чувстваш странно заради него,мисля че този сън е просто случаен.Доколкото ената (извинявай че изпуснах първата буква,ама нямам такава на клавиатурата),когато човек се събуди какти и ти знаеш,той е сънен (което значи,че е нормално да му се привиди нещо),аз например като се събудя видам всеки път мърдаща сянка от към прозореца и до сега аз всяка сутрин ги зървам и не ме плашат,защото съм свикнал така трябва да свикнеш и ти,а на обяд като поглейдам няма нищо там...Не се притеснявай!
0
0