Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Защо сънувам наскоро срещнато момче почти всяка нощ

Защо сънувам наскоро срещнато момче почти всяка нощ

Защо сънувам наскоро срещнато момче почти всяка нощ
Здравейте! Регистрирах се специално заради тези сънища, които не знам как да тълкувам, но усещам че ме променят.
Става дума за това, че сънувам един и същи човек много често, в период от 1 месец.

Запознах се с въпросното момче в началото на юли месец това лято и момчето е с 3 години по-малко от мен. Не бях привлечена от нищо специално - момче като момче. И уточнявам имам си приятел от повече от година , който много много обичам и всичко си върви добре между нас.
Но странното започна така.

Една нощ сънувах въпросното момче и в съня си бях щастливо влюбена в него.. беше нещо уникално като чувство..И сякаш се познавахме от години, бяхме си толкова близки.. Събудих се и ми беше много странно.. Бях го срещнала 2-3 пъти и дори не сме си комуникирали повече от 10 мин. (имаме едно работно място).

Сънят се повтори и потрети.. общо взето различни сънища, но все с това момче, все сме и двамата влюбени и не знам.. наистина не знам. СЪнищата ми провокираха някакво странно усещане в мен, че може би го харесвам.. Започнах да търся малко повече контакт и комуникация, усмихне ли ми се и целия ми ден се променя.

Не съм обсъждала това с никой и пиша тук анонимно. В края на сезона момчето си се връща в родния град и едва ли пак ще го видя (или поне не скоро). Реших да оставя нещата в реалността така, защото това че в съня ми той е луд по мен не значи че наистина е така. Не съм тръгнала да изневерявам на приятеля ми. Нядявам се замине ли си и всичко да си отшуми..

Но аххх... тези прекрасни сънища, които не спират. Не мисля за него преди да заспя, но пак и пак в сънищата ми е той. Защо и какво означава това? Моля помогнете и споделете опит.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
rosica
rosica
29.07.2013 17:03
Може би под съзнанието ти го е запомнил затова
0
0
miss981
miss981
29.07.2013 15:52
хей ам аз съм на 13 години а ти сигурно си на 20 някъде но и аз имах такива сънища с едно момче от моя клас не си говорим но често сънувах че сме заедно , може би ще кажеш че имам детски акъл :д или просто едно увличане но не ми се получават тези лесно , та това продължи дълго и накрая тези сънища спряха , отношенията между нас са все същи , та може би и при теб не е нищо :д може би не го обясних както трябва но надявам се ме разбра :)
0
0