Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Почти всяка вечер сънувам вода

Почти всяка вечер сънувам вода

Почти всяка вечер сънувам вода
Здравейте! От както се помня почти всяка вечер в съня ми присъства вода. Например една вечер сънувах, че бях в хотел. но не на първите етажи, а на някой по-близък до последния, и вратата на терасата беше затворена както и всички прозорци и се виждаше как вълните от морето се плискат по стъклата. В друг сън бягах по провлак, а времето беше лошо, имаше буря, около мен морето беше буйно с големи вълни, от които сякаш бягах. Сънувала съм също, че съм във езеро насред гора и се къпя в него гола, а после дойде приятелката ми да ми донесе нещо, с което да се наметна.

В друг сън бяхме отново с приятелката ми на някакъв остров и там имаше огромни (като) басейни, не мога да определя точно, които бяха много дълбоки и ние се гмуркахме там, но по едно време имах чувството, че ще се удавя, а в друг сън отново бях в басейн, но бях с непознати хора, които ми се водеха приятели и трябваше да преминем през басейна и стъпвахме на поясите и спуканите дюшеци(странно), но когато дойде моят ред стъпих накриво и паднах във водата, имах чувството, че ще се удавя, но тогава някой от приятелите ми ми подаде ръка и се измъкнах, а след това отидохме до края на пътеката и долу на около 6 метра имаше малко пясък и водата се плискаше.

Но един от най-странните ми сънища бе такъв- бях на ъглова скала, там където бях стъпила бе издатина от скалата и до другата издатина имаше разстояние, ние бяхме на високо, а под нас имаше река или може би море, което изглеждаше доста заплашително. Тогава една друга приятелка премина от едната издатина на скалата към другата, също и много други хора, сред които бе баща ми, той се обърна към мен и протегна ръката си казвайки ми, , Хайде премини и приеми вярата" или нещо подобно на, , приеми Бог", но аз се поколебах, защото погледнах надолу и ме беше страх, не толкова от височината, колкото от водата.

И така се събудих, но на сутринта бях убедена, че съм сънувала Бог. Има и още много сънищаа свързани с вода, но в момента не се сещам. Най-странен ми беше този сън и ми е чудно от къде бях толкова сигурна, че съм видяла Бог, сякаш той ми протегна ръка, а не баща ми.
За първи път се реших да пиша, след като изчетох много статии и интересни истории!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати