Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Още малко ще издържа 2 част

Още малко ще издържа 2 част

Още малко ще издържа 2 част
Така стигнахме в момента в който Джесика исипа киселото зеле на приятелката си върху мен!И така когато го изхвърли бях не само мокра но бях мръсна и миризлива!!!Тъкмо отивах на физическо докато учителят ме спря и каза:
Леа какво е станало защо си цялата покрита с кисело зеле?!

Джесика е виновна господине!Тя ме захвърли с кисело зеле!-Отвърнах аз
Оу лошо но не преписвай вината на най добрата ученичка!Отивай в салона и внимавай да не изцапаш някои!-Каза учителя

След това играехме народна топка,когато видях как Джак е прегърнал Джесика!Тръгнах към тях побесняла,когато една гопка ме одари и паднах върхо Джесика!!!
Аааа!!!Ооох не стига,че ме намокри с мръсна вода,а сега ме покри със КИСЕЛО ЗЕЛЕ!!!-каза Джесика!!!Тогава се провикна учителя:

В кабинета на директора Леа и по бързо!!!
Отидох в кабинета на директора!Разказах му!Естествено не ми повярва и извика родителите ми!!!Те същщо не ми повярваха и ме наказаха за две седмици без електроника и без излизане!!!Истински кошмар!

***Във вкъщи***
Гледах през прозореца и се чудих дали това ще се промени!!!Дали ще съм с джак.Дали всички ще разберат каква е Джесика.Тогава видях моята приятелка долу и се провиква:

Хеей Леааа Там ли си?
Да!Тук и разочарована от живота-отвърнах аз
Няма да повярваш какво стана след като ти си тръгна от училище!!!-Кказа тя а аз отвърнах
Не не мога наказана съм кажи от там ще те чуя!

Добре.След като ти си тръгна Джесика побесня.Разплака се а Джак я отешаваше дори я прегърна и възприе факта че е покрита с кисело зеле!-каза приятелката ми
Не не не !Това не е истина!!!Замрънках аз

***след две седмици***
Мина ми наказанието и бях свободна!!!Вървях натъжена и зъмислена!!!Докато се сблъсках с Джак!!!Бяхме толкова близко да се целунем но не го направихме!!!Уредихме си среща в пицарията!!!Като отидохме си говорихме!

Бях много тъжна но реших да му обясня как стоят нещата с Джесика!!!Не ми повярва напълно!!!Естествено.Трябваше да му каж че го обичам но не го направих!Глупачка!Излязохме навън но ни заваля дъжда!!!Бягахме но аз се блъснах и паднах във фунтана!!!Джак ме вдигна!!!Погледна ме и каза:
Очите ти блестят като маниста!!!

Погледнахме се!Доближихме се един до друг!!!Все по близо и по близо!!!И накрая....Се целунахме!!!Беше най-хубавия момент!!!Толкова топли му бяха устните!!!Целунахме се!

Аз го погледнах и побяднах цялата подгизнала
Следва продължение!!!Извинявам се ако нещо съм объркала старах се а от бързане може и да съм направила грешки!!!Извинявам се!Очаквайте трета част!Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Радина
Радина
16.11.2013 17:50
Само като почетох Джесика и кисело зеле...Несходство,примерно омар с туршия.
3
0
Михлюзов
Михлюзов
09.09.2013 13:57
Множествено число на зеле е зелки а не зелета илитерат ниеден!!Неграмотници такива!!!
1
0
Георги Спасов
Какви са тия глупости за кисели зелета? Макар, че май зеле няма множествено число... Карай! Ама ако мога да кажа няколко забележки... То, честно казано, нямам голямо право да те критикувам точно затова (като се има предвид какъв страстен любител съм на удивителните и многоточията), ама не може всяко изречение да завършва с удивителна. Просот не може! А освен това се оставя разтояние меду препилнателбния знак и началото на новото изречение. И имаш правописни грешки. Ама, това е глупаво. Просто ако смяташ, че имаш някакви писателски заложби не е най-правилния начин да го показваш с удивителни на всяка крачка и кисело зеле!
1
0
Fan of Steinbeck
Fan of Steinbeck
26.07.2013 23:29
... Не знам какво да напиша, честно. Ама все пак се чувствам длъжен да те попитам: Кой клас си? Колко имаш по български език и литература? Знаеш ли правилата за изписване на думи в българския език? А за пунктуацията?!
Съветвам всички, които не знаят правилата в собствения си език първо да залегнат над учебниците и чак тогава да се правите на писатели!
4
0