Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Още малко ще издържа1част

Още малко ще издържа1част

Още малко ще издържа1част
Беше слънчев ден в бургас!!Отивах на училище с автобуса.Зад мен беше врагът ми Джесика от Лондон.Моя заклет враг.Тъкмо беше ппи баща си в париж и се хвали с новите и аксесоари!Всички я мислеха за невероятн.Дори момчето което харесвам!Тогава се замислих:

-Дори не ме забелязва!!Не не!Стегни се Леа!!Та той не те познава!!
В този момент слязохме от автобуса а Джети изпусна нарочно обелката си от банана а аз се подхлъзнах и паднах на една локва направена от пръскачките за тревата!!(Преди час):

О нее забога!!!(идва моя ндпзв)
Леа о какво е станало!!??
Познай от един път!

Джесика нали.Ах този крокодил!!!ще я ступкам.Ще си направя одеало о нейната коса!!
Гери не полудявай как ще си правиш одеало от скапаната и коса

(влизаме в час)
учителката:Запишете си заглавие за текста.Да дадем пример!Леа излез на дъската!!

Аз излизам.Но съм така мокра че маркера се развали!!!Опитах се да го изхвърля а паднах върхо чина на момчето което харесвам!!Погледна ме и аз него в този момент Джесика се направи на болна и накара Джак(който харесвам)да я заведе при сестрата!!(междучасие)

Не плачи Леа!
Не плача а още съм мокра!!(казвам през сълзи)
И какво ще плачеш и ще оставиш оная да те победи!!??
Да!

Виж от години харесваш джак ако не направиш първата стъпка Джусика ще я направи!!
Стига вече!!Виж и двамата са от лондон!!Аз от Бургас!!!Те имат шанс!!Аз не!!Още малко ще издържа на това и ако не стане ще сложа край на живота си!!!
(физическо)

О леа бебе такова къде си била досега.Да не си паднала в кладенеца мноо си мокра!!
Чуй престани вече.Прекаляваш по добре внимавай защото джак е тук и всичко ще чуе.

Оо леа прекрасна ми леа!!какво говориш аз те фаресвам(джак си тръгва)малък гризач такъв мислиш че ще победиш?жалка си!!На!Прясно кисело зеле ще отива на прическата ти!!(захвърля ме)
Но джеси това беше моя обяд!!

Млъквай Бианка!!!Хайде отиваме на физическо!ВЪРВИ!!!
Следва продължение!!Моля ако има грешки да ме извините 23:31 е уморена съм но успях да напиша историята.Очаквайте пета част!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
светлозара
светлозара
22.10.2013 11:19
тук е място където да кажете дали ви харесва или не а не да ми казвате какво да правя ако искате да обиждате ходете на друго място но нямате право да ме обиждате!!!
0
0
Христина
Христина
22.08.2013 16:18
Извенете, обаче какви са тези измислици в споделени истории...
1
1
вероника
вероника
11.08.2013 13:47
Научи се да пишеш!!!
0
1
miss981
miss981
21.07.2013 20:33
Не знам защо но нищо не разбрах на края , ако я продължаваш поне пиши кой герой извършва действията.
0
1
Жулиета
Жулиета
21.07.2013 19:01
Супер е според мен дано накрая с Джесика стане същото като с локвата. И аз имам коварен враг но от България
0
0
madlen97
madlen97
21.07.2013 15:38
Виж мила, не искам да те обиждам, но историята е много, много скучна. Не знам на колко години си, едва ли си по-голяма от мен- аз съм почти на 16( въпреки, че много ме съмнява да имаш и толкова). Похвално е, че се опитваш да пишеш, но засега не ти се получава. По-добре вземи прочети някоя и друга книга( и аз съм фенка на любовните романи, ала Стефани Майър , но те са просто развлекателно четиво, с което да убия някой и друг час, а като казвам книга- може дори от задължителната литература в училище, пак ще ти е от полза, уверявам те), виж точно как се пише и т.н. Правописните, пунктуационните и другите грешки няма да ги коментирам, но мила- отвори един правописен речник и една Граматика на българският език, или преди да публикуваш някое свое творение, извикай мама или татко да го проверят за грешки,и чак тогава натисни бутона. Без лоши чувства, но написаното буди смях от непознаването на елемтарни правила на писане, това все пак не е чата във фейсбук, нали?! Късният час не е оправдание- по-добре го напиши на другия ден ( лято е, ваканция-има много време), отколкото да излезе нещо, като горе написаното и тези, които все пак го прочетат да се смеят...
0
0