Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Тази вечер пак го сънувах

Тази вечер пак го сънувах

Тази вечер пак го сънувах
Тази вечер сънувах, момчето което харесвам. Той твърди, че не съм негов тип, но ме търси и определено си личи, че е заинтересован. Но аз имам приятел и не съм в моя град, за това и между нас нищо не става, освен приказки.

Преди няколко дена ми беше писал, но аз не можах да му отговоря и от тогава не е влизал. Беше тръгнал с едно момиче, което явно не го правеше щастлив.

И в деня, в който ми писа беше махнал целувките от скайпа си, които до преди малко стояха там. Така и не разбрах дали са скъсали или са скарани. Но от тогава ми е едно търсене и постоянно го сънувам. Искам да говоря с него, но няма как да се свържа с него.


Та тази вечер пак го сънувах. Бях се прибрала в родния си град. И той ми се обади за да се видим. Но отношенията с нашите ми бяха напрегнати, както в действителност са и му отказах и му обещах да се видим утре.

Но той беше много настоятелен и дойде до нас. Нашите ме пуснаха да стоя навън до колкото реша. С него се прегръщахме и бях много щастлива, но когато опитвах да го целуна той не ми даваше. Нещо подобно става и в реалния живот.

Само, че в съня ми се прегръщахме така все едно бяхме слепнати един за друг. Хванахме си автобуса и пак се натискахме без целувки. И ме гледаше с поглед, който да ме дразни. Не ми даваше да го целуна, за да ме дразни. След което отидохме на заведение и там продължихме да се прегръщаме.

Последния път като говорих с него, осъзнах, че наистина не е безразличен както се опитва да покаже, но има нещо, което го спира и не знам дали е само това, че имам приятел.

Ако някой може да разтълкува съня ми, ще съм му благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ivetoo90
Ivetoo90
31.03.2012 11:54
Добре, ще я прочета :)) Б;агодаря :)
0
0
Morena
Morena
30.03.2012 23:10
Прочети книгата ''Селестинското пробуждане'' от
Джеймс Редфийлд.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
30.03.2012 00:04
Благодаря ти, непременно мисля да го направя... но ми е спрян телефона :( иначе до сега да съм го направила...
Но тези дни определено ще се чуем. Не за да говорим за чувства, а просто да се чуем ...
0
0
Ajna
Ajna
29.03.2012 23:47
Според мен от това, което съм чела, сънят ти казва, че трябва да му се обадиш. Обади му се пък каквото стане. Не изпускай възможността, която имаш, защото после ще съжаляваш.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
29.03.2012 23:45
Историята е дълга и сложна, има си причини. За в бъдеще незнам какво ме очаква. Но искам да съм с това момче, но не мога да разбера искали ме или не...
0
0
Ajna
Ajna
29.03.2012 23:26
Щом го харесваш защо си с приятеля си?
Аз ако бях на негово място и аз не бих се намесила м/у теб и приятеля ти.
0
0