Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях смъртта на котарака си

Видях смъртта на котарака си

Видях смъртта на котарака си
Любимият ми котарак Саша беше доста възрастен и краят му наближаваше.

Една нощ аз сънувах как Саша върви по един дълъг път-път без край. Някъде в далечината се забелязваше една светлина, сякаш изгряваше слънцето.

Котаракът ми вървеше право към светлината, без дори да се обръща назад. Така се събудих. На следващата нощ сънувах същото, само че този път Саша се обърна и ме погледна, сякаш ми каза да не се притеснявам, че отива на по-хубаво място. След това отново продължи да върви и се изгуби в светлината.

На сутринта баба ми се обади от село и каза, че Саша е мъртъв. Не можех да повярвам, че вече го няма. Плачех без спир, в този момет се сетих как Саша ме погледна в съня ми, как ме успокои и си казах: защо да плача като той е на по-хубаво място сега.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Spaska Lukankowa XD
Spaska Lukankowa XD
17.05.2011 23:21
По принцип като сънуваш, че някой умира се случва точно обратното, т.е. той живее много дълго. Така аз сънувах, че кучето ми умира, а то са е на 20.
0
0
Алекс
Алекс
06.05.2011 15:26
Много съжалявам за котенцето ти, Любомира, но вярвам, че сега е още по-щастлив. Явно много си го обичала и той много те е обичал. А освен това, сънят ти ме навява на мисълта, че имаш дарба да сънуваш бъдещето, което е чудесно и полезно в много случаи. Бъди жива и здрава.
0
0