Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не се разбирам с баща си

Не се разбирам с баща си

Не се разбирам  с баща си
Здравейте!Казвам се Александра и съм на 11 години. Имам проблем с баща си! Все ми секара за неща,които не сам направила!

И все си мисля,че той не ме обича! :cry:Моля ви,помогнете ми!И сега той не ми дава да се срещам с приятелката сестра ми! Ще се радвам ако ми помогнете :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Цветан Димитров
Цветан Димитров
22.01.2015 22:23
Мило дете, има родители които ти забраняват нещата, които най-много те кефи да правиш, нещата които най-много обичаш да си похапваш и всичко което много обичаш - това са родители, които се грижат за теб. Те се стараят да те наблюдават и да ти казват кое е правилно и кое не е, с цел да придобиеш полезни навици. Но най-важната им роля е да те научат да мислиш. Когато се научиш да мислиш, ще можеш да преценяваш кое е правилно за теб и кое не е. Можеш да се научиш да мислиш, като го практикуваш по често! Ако твоите родители не те научат да мислиш, значи кажи речи, не са те научили на нищо, защото е най-лесно да напишеш 10 правила на един лист и да си ги спазваш, но е по трудно да се замислиш върху тях.

Има родители, които пият, бият децата си, викат им без причина, малтретират ги, пребиват жените си, постоянно са нацупени защото нямат пари и са затънали до гуша в сметки и дългове. - Този тип родители, най-много да те повлекат със себе си или да ти оставят травми в съзнанието, а ние не искаме това. От такъв тип родители, ако се измъкнеш навреме - добре, ако не успееш, ще станеш като тях.
Имай предвид поговорката "С какъвто се събереш -> такъв ставаш!"
Помисли! Не бързай да съдиш!
1
0
Мардж
Мардж
24.10.2013 14:23
баща ти иска да те възпита не да си недодялана като съучениците си
1
0
мара пепеляшка
мара пепеляшка
06.06.2013 22:36
мило мое дете,родителите са за тожа да контролират постапките на децата си .не се сърди на баща си ,напротив ,покажи му колко много го обичаш.накарай го да се гордее с теб ,докайи му че си някои ,че си нещо.аз много обичах своя баща ,но никога не му казах -тате много те обичам ,исках да се гордее с мен и много се стараех ,но доиде и този ден в които ГОСПОД си го прибра и едва тогава разбрах какво е бил тои за мен и какво е направил за мен
и колко много ми липсва .сега ужасно много съжалявам ,4е не намерих смелост да мъ кажа в очите -тате много те обичам
1
0
светлозара
светлозара
06.06.2013 17:32
И аз съм така и често се ядосвам.Но той просто иска да ти прави добро и също се чуди какво да прави за теб трудно му е да измисли което често води при нерви.Просто не му обръщай внимание и не искай много от него известно време!
3
0
Дани
Дани
05.06.2013 22:10
И аз съм минала по твоя път и на мен са ми се карали на твоите години и за мен е имало забрани.
Баща ти те обича просто явно е във фаза в която всички твой приятели не са достойни за теб,иска само да те опази и мисли,че постъпва правилно.
2
0