Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Разбрах сънищата си

Разбрах сънищата си

Разбрах сънищата си
Наскоро добавих една история -"Самолет се разби в съня ми". Тогава търсех обяснение за съня си. Но вече знам какво е означавал - бил е на добро, защото точно на другия ден, както си вървях, намери пари и то долари.

Оказаха се истински, беше голям късмет, че точно аз ги намерих, защото бях точно в центъра на голям град. А самолетите в съня ми бяха американски, никъде не пишеше, просто така знаех.

Тоест съня ми е бил за късмет. Също така, като съм сънувала златни ниви, на следващия ден ми дават пари, без да съм очаквала. За съжаление предната вечер сънувах нещо, което ми донесе голяма скръб.

Сънувах, че намирам някъде малко хамстерче или зайче(беше нещо средно, не мога да определя какво точно). Прибирам го в кутия за обувки и го оставам в гардероба си.

След време намирам още едно, но съм забравила да се погрижа за първото. Стряскам се и ми става мъчно, когато отворих кутията, то беше почти мъртво, едвам си отваряше устичката.

Дадох му със спринцовка да пие вода и то се посъвзе. На другия ден ми беше странно какво ли означава този сън. Не ми носеше определено настроение, само малко ми беше тъжно, защото нали съм забравила в кутията животинчето.

Вечерта котката ми падна от 7етаж, слязохме долу, но го нямаше. Съседите от 1 ет ни казаха, че нещо ударило щорите им и чули трополене.

Храстът под терасите се беше счупил от падането на котето и е омекотил удара. Съседката каза, че точно след шума са видели котката. Търсихме го цяла нощ, но никъде го няма.

Цяла вечер не можах да спя от сълзи, много ми е мъчно. Така явно сънят ми е предупреждавал за някаква загуба, мъка, съжаление.

Надявам се да го открием, поне знам че е жив. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Полина
Полина
31.07.2012 08:11
Радвам се,че си ги разбрала,защото аз моите не мога.Или се случват много бавно не знам
0
0
ppzcherry
ppzcherry
27.07.2012 03:24
И аз скоро сънувах че се разбива самолет в един град и такъв трус стана като се разби...
дано намерите котето,успех! =)
0
0
хриси
хриси
25.07.2012 12:08
Търси си котето, моето преди беше паднало от 7-ми етаж, и беше се свило под терасата, едвам едвам го видях. В момента е изплашено и стресирано. Успех
0
0
Натали
Натали
24.07.2012 09:34
;) и аз много се надявам да се върне,много ми е мъчно за него.Благодаря ти за пожеланието.Според мен след време ще започнеш да разпознаваш кои сънища ти подсказват нещо и кои са просто плод на подсъзнанието ти.Успех :)
0
0
Ивета
Ивета
23.07.2012 16:13
Надявам се да намериш котето си.Моята котка досега не е бягала,но ме е страх да не падне през прозореца и винаги съм на тръни..Ужасно скъпа ми е и ако и се случи нещо :X А иначе ти пожелавам все повече пари по улицата ;д Моите сънища са някакви странни,които трудно разбирам и когато се случи нещо,незнам дали е случайност или съня ми го казва,ако е нещо лошо да се предпазя.Най-странното нещо обаче е ако сънуваш нещо хубаво,може да означава нещо лошо.
0
0