Бял гълъб

Бял гълъб
И така...отдавна искам да стана танцьорка или поне да опитам да ходя на уроци. Най-после се реших и отидох. Учителката по танци ме покани да гледам по-напредналите как изпълняват един от своите танци и ме обля голяма вълна съмнение.

Незнаех дали ще мога да се справя, но винаги съм го искала и знам, че ще съжелявам ако се откажа.Да не говорим, че нямаше група за начинаещи и трябваше някакси да измисля какво да правя в групата за напреднали след като нищо не знам.И така докато ги гледах чух пърхане на криле(прозореца точно зад мен бе отворен).

Обърнах се и видях най-красивия и най-белия бял гълъб, който някога бях виждала кацнал до мен на рамката на прозореца.Той поседя малко там и сетне отлетя.Мисля,че това означава, че ще се справя или че трябва поне да опитам и да се постарая, но не съм сигурна.

Със сигурност е било на нещо хубаво ,но не мога никъде в интернет да намеря да пише ,че е на късмет или успех в начинанията.Май всъщтност белият гълъб се свързваше с любовта или незнам...дали наистина означава това,което си мисля?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
знам
знам
26.05.2013 17:40
селена само да ти кажа че сте успееш ако се постараеш
0
0