Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Върза ми бял конец на пръста

Върза ми бял конец на пръста

Върза ми бял конец на пръста
Здравейте. Напоследък имам много странни сънища. Преди седмица в 3 вечери подред ми се присъниха природни бедствия. Първата вечер беше земетресение, втората - ураган, а третата - цунами. Чувала съм, че природните бедствия са символ на предстоящи неблагоприятни промени в живота, но не съм сигурна.

Миналата вечер пък сънувах, че пътувам във влак в едно купе с едно момиче и то завръзва бял конец около показалеца ми като през това време говореше, но не помня какво каза. С това момиче сме в една и съща група в университета и я виждам всяка седмица.

Бяхме приятелки за около 2 години, но след това прекратих отношенията си с нея, тъй като усетих, че тя много обича да манипулира хората, включително и мен. Любопитно ми е какво означават тези сънища. Дали тя ще ми навреди по някакъв начин? И какво означават бедствията, които сънувам толкова често?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
0000000
0000000
12.03.2015 21:09
Някои така си връзват конци на пръстите за да се махне ечемик от урочасване.
0
0
morena
morena
12.03.2015 21:09
Аз пък знам за бялото и май за белия конец,че е на хубаво...
0
0
Ели Граменова
Ако сънуваш някакво природно бедствие, можеш да се подготвиш за някакви трудности, но ще се справиш успешно с тях. Белия конец да предупреждава да се пазиш от зложелатели и интриганти .
0
0