Една история без име (част 4)

Една история без име (част 4)
Снимка: sanovnik.bg
Никой не искаше да узнае какво ще се случи ако се разбере и затова всички отбягваха тази тема.Говореха за всичко,но не и за вещици,вампири или други същества от този тип.В продължение на няколко седмици всичко беше спокойно и сякаш те самите бяха нормални.

Дойде вечерта на банкета,чийто организатор беше Мелани и като такъв тя трябваше да присъства.Но поради фобията си от насекоми и въобще всякакви вредители тя взе Аква за подкрепа.

Самото събитие изглеждаше като нормален банкет,като изключим огромните ледени статуи на буболечки,змии и всякакви такива.Двете се открояваха много.

Мелани поради нейната елегантна рокля с бял топ и черна пола и дълга перлена огърлица,а Аква поради нейната тюркоазена рокля с лилави презрамки и колан и сако с къси ръкави също в тюркоазено с лилави ивици на яката и ръкавите.Тя носеше медальон с златна верижка и зелена висулка.

Всичко почна спокойно.Мелани успяваше да запази хладнокръвие и чакаше Фелисити и Ерика.Те се появиха час след започването на събитието. Фелисити бе с малка черна рокля,съчетана с червеникаво колие,а Ерика с зелена рокля с дантелени ръкави.

Минаха няколко часа и някой леко потупа Аква по рамото.
-Извинете може ли да поговорим насаме?-Женският глас звучеше малко плахо,но респектиращ в същото време.
Тя стана и последва жената,която се движеше с елегантност и лекота.И двете се отдалечаваха бавно.

Това е за сега.Ако имате критики или предложения ги напишете като коментар.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
:)
:)
07.07.2013 01:43
Здр мисля че пишеш добре но когато разбиваш история по части за да е ефектно трябва да има нещо което се случва и след това нещо което да задържи интереса към следващата част. Това е мое любителско мнение :)
1
0
Диана
Диана
06.07.2013 18:30
Това е фантазия.Целта е да се отдалечава от истината,но благодаря за съвета.Ще се опитам да го използвам.
1
0
Даниела
Даниела
06.07.2013 17:42
малко е не истинско, лично аз се занимавам с такива неща и мисля, че липсва нещо...слабо е трябва още нещо което липсва...
0
0