Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Една история без име (част 4)

Една история без име (част 4)

Една история без име (част 4)
Никой не искаше да узнае какво ще се случи ако се разбере и затова всички отбягваха тази тема.Говореха за всичко,но не и за вещици,вампири или други същества от този тип.В продължение на няколко седмици всичко беше спокойно и сякаш те самите бяха нормални.

Дойде вечерта на банкета,чийто организатор беше Мелани и като такъв тя трябваше да присъства.Но поради фобията си от насекоми и въобще всякакви вредители тя взе Аква за подкрепа.

Самото събитие изглеждаше като нормален банкет,като изключим огромните ледени статуи на буболечки,змии и всякакви такива.Двете се открояваха много.

Мелани поради нейната елегантна рокля с бял топ и черна пола и дълга перлена огърлица,а Аква поради нейната тюркоазена рокля с лилави презрамки и колан и сако с къси ръкави също в тюркоазено с лилави ивици на яката и ръкавите.Тя носеше медальон с златна верижка и зелена висулка.

Всичко почна спокойно.Мелани успяваше да запази хладнокръвие и чакаше Фелисити и Ерика.Те се появиха час след започването на събитието. Фелисити бе с малка черна рокля,съчетана с червеникаво колие,а Ерика с зелена рокля с дантелени ръкави.

Минаха няколко часа и някой леко потупа Аква по рамото.
-Извинете може ли да поговорим насаме?-Женският глас звучеше малко плахо,но респектиращ в същото време.
Тя стана и последва жената,която се движеше с елегантност и лекота.И двете се отдалечаваха бавно.

Това е за сега.Ако имате критики или предложения ги напишете като коментар.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
:)
:)
07.07.2013 01:43
Здр мисля че пишеш добре но когато разбиваш история по части за да е ефектно трябва да има нещо което се случва и след това нещо което да задържи интереса към следващата част. Това е мое любителско мнение :)
1
0
Диана
Диана
06.07.2013 18:30
Това е фантазия.Целта е да се отдалечава от истината,но благодаря за съвета.Ще се опитам да го използвам.
1
0
Даниела
Даниела
06.07.2013 17:42
малко е не истинско, лично аз се занимавам с такива неща и мисля, че липсва нещо...слабо е трябва още нещо което липсва...
0
0