Повредената кола

Повредената кола
Мъж и жена се връщали от сватба.По пътя се повредила колата.Тогава , докато чакали някой да им помогне , дошли други мъж и жена който съдейки по облеклото са били младоженци.Попитали ги дали се нуждаят от помощ.Новодошлата младоженка била с красива сватбена рокля , но оляна с червено вино.

Закъсалите на пътя мъж и жена се съгласили да им помогнат.Младоженците ги закарали с тяхната кола в апартамента си.Като влезли на хората който са закъсали им направило впечатление , че апартамента е бил много прашен , сякаш не е бил обитаван отдавна.

Пили кафе и след това мъжът и жената(с повредената кола) се обадили на такси . Докато чакали таксито , жената казала че и е студено.Учудващо , но младоженката свалила изцапаната с вино рокля и я дала на жената да я облече.Младоженката останала гола.

Дошло таксито и си тръгнали.Но посредата на пътя жената се сетила че си е забравила чантата в апартамента и се върнали да я вземат.Когато отишли там , вратата била заключена.Те дълго тропали но никои не излизал.Тогава покрай тях минала старица и ужасена ги попитала:
-Ама какво правите?!?!?!

Те и обяснили всичко:как закъсали как пили кафе,за чантата , за роклята казали , и дори я показали на старицата.А тя още по ужасена и с налудничев вид заеквала:
-Н-н-не , не ,не това е невъзможно!!!
-Защо?

-Ами това тук е апартамента на мъртвата ми дъщеря , която катастрофира преди 5 години. връщайки се с мъжа си от сватбата.

Мъжът и жената останали без думи.
-А това е роклята с която я погребахме.Същата оляна с вино...
Мъжът и жената настояли гроба да бъде разкопан за да се уверят че старицата не ги лъже.

Отишли на гробищата и с помощта на гробари разкопали гроба. Там лежали телата на гола жена и младоженец.
Те не повярвали на очите си когато видели двете снимки на същите хора на надгробната плоча.

След това отишли в апартамента със старицата , която им отключила.Като влезли вътре , заварили чашите с кафето и чантата на жената.Изпаднали в ужас.Когато уплашени до смърт тръгнали да си ходят,вратата се затворила пред очите им и никога вече не се върнали от там.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 6
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
пати
пати
03.03.2014 16:28
якоооо
1
0
rosica
rosica
18.05.2013 17:20
ставааа
1
0