Удар в кола

Удар в кола
Здравейте,
Тази нощ сънувах, че аз и приятелят ми караме кола (миниван), която сме откраднали, по един път.Беше вечер. Изведнъж той набива рязко спирачки и от улица, която се намира вляво излиза друга кола, и ние се блъскаме в нея.

След удара колата продължи да се движи, докато не се заби в една купчина с кал и камъни. Когато колата спря аз казах на приятеля ми да излизаме и да избягаме от колата, а той ми отговори аз, ако искам да бягам, той остава.

Докато слизахме от колата знаех, че тези хора, които бяхме блъснали, са опасни. Те се приближиха до нас и започнаха да се карат на приятелят ми защо е натиснал спирачки. Също така му казаха, че ако не е бил натиснал спирачките, нямало да се блъснем.

Изведнъж цялата обстановка се промени. Стана ден и колите бяха разположени по различен начин (напреки на пътя, който беше от чакъл). Аз бях от едната страна на колата, а приятелят ми от другата. До мен седяха още 2 момчета, а до приятелят ми още едно.

Едно от момчетата, които бяха до мен, се приближи и аз почнах да му обяснявам как приятелят ми не се е блъснал нарочно, и че не е лошо момче, и че не искам да пострада. Това момче ми харесваше.

Момчето ме прегърна и ме целуна няколко пъти по челото. Тогава го погледнах и му казах, че ми прилича на някого (прилича ми на едно момче, по което наскоро бях хлътнала). Той ми отговори, че и аз му приличам на някого - на бившата му приятелка.

Той ме прегръщаше и ми галеше дупето, а аз дори не се дръпнах. Тогава се запознахме, той ми каза, че се казва Тео или Тао ( не си спомням добре) и ми каза,че прякора му бил Севдо. Той продължи да ме прегръща и да ме гали по дупето, а приятелят, който беше от другата страна на колата, говореше с момчето до него.

Сънят ми продължава, но помня само отрязани моменти от него, затова, ако някой може да го разтълкува поне до тук ще съм благодарна.

Ето какво открих аз:
Ако сънуваш кражба на кола, значи те застрашава нещо.
Претърпиш ли в съня си автомобилна катастрофа, значи не трябва да започваш нови задължения.

Ако сънувате, че ви прегръщат, не вземайте на сериозно всички обещания.

Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ. Ако те целува мъж, ще чуеш изгодно предложение.
Караш ли кола по чакъл, значи че неприятностите и усложненията бързо ще отминат.

Също така името Тео означава божи дар. Тао означава път, пътека, маршрут. А Севдо - любов.

Смятам, че всичко в съня ми, всяка реплика, всяко движение има значение, и че тълкованието, което аз съм направила изобщо не е пълно и не ми е достатъчно.

Мисля,че този сън има голямо значение, затова моля ви всеки, който може да ми помогне с разгадаването на този сън.

Благодаря Ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати