Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странно пътуване с кола

Странно пътуване с кола

Странно пътуване с кола
Здравейте, тази сутрин се събудих доста притеснена и уплашена от съня, който сънувах, все едно всичко се случваше действително, едва успях да се събудя.

Качих се в колата ми и тя внезапно потегли сама с бясна скорост! Незнайно защо, бях на задната седалка, опитах се да прескоча и мина отпред, но не можех, като че ли краката ми бяха схванати.

След това се сетих и дръпнах ръчната спирачка и колата спря. До мен се возеше и една колежка. Слязохме от колата и не знам откаде намерин един лъскав велосипед и продължихме с него.

Колежката ми се опитваше да се вози права отзад и се държеше за раменете ми, постоянно залита и много пъти за малко да паднем, защото тя не пазеше равновесие и постоянно ме дърпаше. Аз се ядосах и слязох от колелото и продължихме пеша.

Мисля, че отидохме на работа, но аз се върнах да намеря колата, но бях забравила къде съм паркирала. Обикалях улиците, но не я намирах. Помислих си да хвана такси но по средата на улицата имаше големи дървета и кола нямаше да може да мине от там. Сетих се и за колелото, но то беше ново, и бях сигурна че вече го бяха откраднали, а и града добре не познавах и ме беше страх да не се загубя. Върнах се при колежката ми, а там ми казаха че тя си е тръгнала. Надявам се да разтълкувате съня ми. Искренно ви благодаря предварително!!

Помислих си да хвана такси за да е намеря по бързо, а и града не познавах и ме беше страх да не се загубя, но по средата на улицата бяха посадени големи дървета, а на други правиха ремонт под дърветата и имаше малко разхвърляни бордюри и пясък.

Сетих се за колелото, но и него смътно си спомнях къде е, а и беше чисто ново, бях повече от сигурна, че го бяха откраднали вече. Върнах се при колежката ми, да я помоля да потърсим двете, но там ми казаха, че тя си била тръгнала.

По едно време се усетих, че сънувам и започнах да си повтарям, че трябва да се събудя. Е, най-накрая успях! Искренно се надявам да разтълкувате съня ми.

Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
минко
минко
16.02.2011 15:20
Сънят ти е на хубаво, возенето в кола или на колело е знак за бързо развитие и успех. Колкото по бързо се возиш, толкова по бързо ще се така каже издигнеш. Поне при мен винаги е било така.
0
0