Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Карах незапалена кола

Карах незапалена кола

Карах незапалена кола
Здравейте, снощи сънувах страннен сън. То не, че не ми се случва често, но. . .
Първо бях в някакво магазинче, в което имаше някаква скъпа вафла, май беше 7лв. Една странна жена дойде с детенцето си и искаше да купи вафлата, но ми даде НАРЯЗАНИ на половина 5лв. Аз я попитах, дали другата половина е в нея и ако да-да ми я даде, но жената каза, че другата част от хартията е в мен. Погледнах я учудено, след което пак я помолих за другата част на банкнотата и й казах че не мога да приема парите в този вид и да й продам вафлата.

Тя май се ядоса и остави на касата, както парите, така и една дълга правоъгълна снимка, отпечатана сякаш от принтер. . .
Шок. После не знам как, но се озовах в колата на леля ми (fiat bravo) и исках да карам. Седнах на шофьорското място, но на мястото на съединителя, спирачката и газта имаше някакъв бял сенник (като тези, които слагат на предните джамове на колите) и трябваше да зи изкълча крака за да натискам педалите. Не знам как, но започнах да карам, колата се движеше, но не беше запалена, не беше на скорост-нищо. Имах чуството, че съм като в семейство Флийнстоун и я бутам с крака.

Много ми беше странно как я карам по този начин. На един светофар се опитах да завия. Всички коли бяха спрели, само аз се придвижвах по някакъв начин. После чух сирена и усетих защо всички са спрели. Не знам как и на къде съм продължила, но се озовах на задната седалка на колата, а отпред седяха леля ми и някакъв инструктор. Инструктора седеше на шофьорското място и попита леля ми не трябва ли аз да съм от пред, а тя му отговори, че на задната седалка съм си добре.

Събудих се от алармата на телефона, но не ми се искаше да ставам. . Не знам какво значи този сън и бих се радвала ако някой ми поясни. Четох, че да караш кола било на хубаво, но моето май не е точно шофиране. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Не знам
Не знам
16.07.2015 23:18
Не знам
0
0