Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Китарата на усмивката

Китарата на усмивката

Китарата на усмивката
Здравейте!Не ми е много до писане на истрории,защото...ще ви разкажа малко по-надолу в историята.Ами,на скоро баща ми почина...беше най-тежката загуба в живота ми!Сега съм сирак:

майка ми ни напусна преди 3 години и сега е в Тимбукту и оттогава с баща ми живеем заедно.Всичките ми баби и дядовци са починали преди да се родя,нямам вуйчовци и лели.

Просто не можете да си представите каква болка изпитвам.Когато баща ми почина се чувствах съвсем сам (и само за информация сега съм на 17г),но не бях прав- имах своята китара.Когато засвиря с нея си няпомням за татко.Така де,знаех че някой ден този тежък миг ще дойде.Та на въпроса:

Когато засвиря на китарата изведнъж се сещам как покойният ми баща ме научи да свиря!Та когато засвиря,някак все едно от ужасяващо,всичко се превръща в нещо толкова красиво като бебешка усмивка!

А пък майка ми...за нея дори 5 пари не давам-родила ме е и ме е оставила на мъж,който е намразила в последствие,и който беше на пълен работен ден!

Представете си какво ужасяващо същесто е била!А сега даже не знам жива ли е още.А баща ми милият (мир на праха му),как ли ме е гледал на пълен работен ден?

Ако кажа,че беше най-добрия баща на света,няма да е лъжа!Тази китара,като чели е магическа!Която и песен да засвиря,както и да я засвиря (фалшиво или хубаво)се усмихвам!

Надявам се историята ми поне малко да ви е понатъжила!
Моля,пишете коментари!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Niki
Niki
14.05.2013 19:22
Мама го е ударила с табла за гладене и тогава си е тръгнала,защото е видяла баща ми да целува по бузите жена,която е била неговата братовчетка!!Тя не е искала да го изслуша и...ударила го е и си тръгнала!Тъйче...Не е по негова вина!
1
0
анонимна
анонимна
14.05.2013 17:22
Моите съболезнования :(
Но все пак не си се питал защо майка ти ви е напуснала, дали пък не е за нещо от страна на баща ти? Може пък да не и е било леко да си тръгне...
0
0
Ала
Ала
14.05.2013 00:16
Ооо моите съболезнования :( наистина е много тъжно :( Но ти не тъжи, спокойно, сигурна съм че баща ти е бил много добър човек, а сега той е някъде там горе и те гледа от високо :) Колкото до китарата- без съмнение е вълшебна. Баща ти е докосвал тази китара, учил те е да свириш на нея, и това я прави най-магическия предмет на земята, повярвай ми :). Моля те, за да го зарадваш учи, труди се, издигни се, изкарай диплома, завърши колеж, изгради семейство, бъди щастлив :) Бъди силен! Не го забравяй! Също така не забравяй милия си баща който толкова се е трудил за теб :)И моля те, недей да се напиваш, не пуши не играй хазард и прави пороци, не кради дори да нямаш пукната стотинка, ако не искаш да натъжиш този прекрасен човек, твоя баща! Колкото за майка ти-нямам думи! Как може да е толкова... безотговорна, няма ли поне капка съвест! В никакъв скучай не ставай като нея, моля те! Ти си силен! Ти можеш! Повече от убедена съм че ще успееш в живота! Само повярвай :) Успех, ти ще успееш!
1
0