Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мъртва жена, с ужасна усмивка, втренчена в мен

Мъртва жена, с ужасна усмивка, втренчена в мен

Мъртва жена, с ужасна усмивка, втренчена в мен
Привет ! Искам да Ви споделя един объркан сън . Сънувам, че аз , майка ми и баща ми имаме нова къща и се нанасяме и срещу моята стая има една врата с прозорче. Всичко си вървеше добре, оправихме нещата, подредихме вещите. Вечерта седнахме да вечеряме и след това си легнахме защото бяхме изморени. Аз бях на едно легло с мама а татко беше на друго. Малко след полунощ започна да се тропа и да се чува някакъв странен звук. Помислих си, че си въобразявам и не му обърнах особено внимание и пак заспах. Няколко минути по-късно същото нещо се повтори.

Този път станах да проверя и на прозорчето на вратата видях хора с протегнати ръце но лицата не им се виждаха. Замръзнах на място . Веднага легнах и се опитах да заспя но не можах защото се бях много уплашила. По едно време както си спях усетих чужда ръка да ме прегръща през кръста. Първоначално си помислих че е майка ми, но не беше спя . Обърнах се и видях най - големия ужас - мъртва жена, с ужасна усмивка, втренчена в мен.

Тя ме сграбчи и ме повдигна и ме хвърли на земята. Аз бързо станах и тръгнах към татко да го събудя . След като се обърнах тази жена вече я нямаше . Изпаднах в ужасен страх . Същата ситуация се случи е през втората вечер . И натам незнам какво щеше да стане защото ми звънна алармата . Моля Ви изкажете Вашето мнение . Благодаря предварително .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Рали
Рали
23.01.2015 12:41
Добър ден аз съм едно момиче на 12 години . Около Нова Година сънувам същия сън от А до Я до ден днешен продължавам да го сънувам . Но бъди спокоен никой няма да умира това е просто фантазията ти нещо те тормози , но да не забравя ме аз и ти сънуваме един и същи сън :) ....
1
0
maria
maria
21.01.2015 13:24
Живеете с духове, опитайте се да ги изгоните, не успеете ли се махнете от къщата .. може някой да умре, може много работи да станат. Ако вашите не ти вярват, го убеди по-някакъв начин в твоята истина. УСПЕХ!
0
1