Кървави сънища...

Кървави сънища...
Миналата вечер сънувах нещо наистина ужасно.
Преди около година ходех с едно момче, с което връзката ни беше сравнително кратка - точно две седмици. Половин година по-късно тръгнах с друго момче, което много обичам и в момента съм с него.

Странното нещо, което сънувах: Видях как бившото ми гадже скачаше от покрива на осем-етажният ми блок. Той скочи на няколко пъти и при всеки скок блока ставаше все по-висок, а аз бях там и бях все по-уплашена.

Накрая блока стана прекалено висок, той скочи, но се приземи върху стъклена секция и си разряза стомаха и отстрани между корема и кръста. Беше целият в кръв и беше ужасно. След това отидох на училище и започнах да казвам на всички, че той е умрял, а не беше.

На следващият ден сънувах нещо още по-ужасно. Бях в училище. Всички бяха заминали на екскурзия освен мен и едно момче от класа. Ние бяхме останали там с учителката, която цялото училище мрази.

Ние също я мразим. Съученикът ми отиде до тоалетната и аз останах сама с нея. Тогава отворих устата й и започнах да пръскам с един маркуч вътре гореща вода. Тя се мъчеше.

Аз взех едно шише и започнах да го бутам в гърлото й, докато не се разрани и цялата й уста не стана в кръв. Беше потресаваща гледка. Но аз й причинявах болката и не изпитвах абсолютно нищо през това време. Страх ме е..

Какво означават тези последователни кървави сънища. В съновника пишеше, че ако сънувам кръв, че разбера скоро някоя истина.

Честно казано имам някакви съмнения, но повече ме е страх от съдържанието на тези мои сънища и какво наистина означават.

Моля, помогнете!!! :X
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати