Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Таксиджия отива на адрес

Таксиджия отива на адрес

Таксиджия отива на адрес
22:00 часа. Таксиджия отива на дадения от диспечъра му адрес/който е всъщност някаква улица/. Там стоят спокойно мъж и жена. Качват се в таксито. Шофьора пита любезно накъде да кара, а жената му казва адреса на дома им. След като пристигат, мъжа и жената съобщават на таксиджията, че нямат пари да платят, но ако се качи горе в апартамента им, ще му дадат.

Той се съгласява и се качва с тях. Те му предлагат кафе и той приема. Жената и мъжа също пият, но по едно време се сещат за парите и казват, че ще отидат в другата стая, за да ги вземат. Таксиджията чакал 15 минути, никой не дошъл.

Изчакал час и влязал в стаята, където преди това отишили мъжът и жената, но тя била празна. Обадил се в полицията и тя пристигнала след няколко минути. По чашите, от които мъжа и жената са пили кафе няма нито отпечатъци, нито следи от червилото на жената.

Той раказал на полицаите какво е станало, а те му обяснили, че в тази къща е имало семейство от мъж и жена, но от една седмица къщата е празна. Семейството е загинало при катастрофа с такси на улицата, от която шофьорът казва, че ги е взел.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати