Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че отивам при врачка

Сънувах, че отивам при врачка

Сънувах, че отивам при врачка
Здравейте, на 12. 10 срещу 13. 10 сънувах, че заедно с баба ми и майка ми отиваме при врачка или магьосница (жена с необикновени сили).

Тя каза, че ще помогне на баба ми да се избави от магията , която и е направена. Аз седях на разтояние и само наблюдавах.

Магьосницата не е правила никакви ритуали, просто говореше с баба ми за магията. Ако някой разтълкува този сън ще му бъда много благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Добър помощник
Имаш ЛС :)
0
0
Tcvetomila
Tcvetomila
14.10.2013 16:22
Ако ми кажеш кой/я си ти или ми дадеш нещо за връзка с теб ще съм много благодарна ...
0
0
Добър помощник
Добър помощник
14.10.2013 07:42
Забравих да ти кажа да си купиш сребърно кръстче и да отидеш в църквата. Кажи на жената, която продава свещи, че искаш свещеника да ти освети кръстчето. Той ще ти го освети и после ще си го носиш всеки ден, а преди да си го сложиш на врата сутрин и като си го сваляш вечер, си го целувай всеки път. Така показваш на Господ, че Го обичаш и Той ще ти помага и ще те закриля.
0
0
Добър помощник
Добър помощник
14.10.2013 07:35
Очевидно проявяваш доста силен и нездрав иннерес към окултното. Понеже още си малка и невинна (дев) дяволите (бесовете) нямат право да ти се явяват и затова те канят да отидеш при магьосница. Такава открита покана не е никак добър знак - очевидно сама и доста праволинейно си ги търсила. Сега ти предстои един много важен избор. Може да наръсиш стаята си със светена вода, да прочетеш молитвите Символ на вярата и Отче наш, и да кажеш три пъти (или повече) "Господи, помилуй". Дяволите ще изчезнат и повече няма да те безпокоят, ако ти самата не ги търсиш, разбира се. Другият път е към ходенето при врачки (магьосници), викане на духове и накрая казана в ада, всеки сам прави своя избор.
0
0