Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах момчето, което харесвам, да отива при нея

Сънувах момчето, което харесвам, да отива при нея

Сънувах момчето, което харесвам, да отива при нея
Здравейте, реших да споделя съня си с Вас и се надявам да ми кажете какво означава.

Сънят ми беше малко странен отнасяше се не за една приятелка, а за две. Първо ще ви разкажа накратко какви са ми отношенията с това момче. С това момче се познаваме от скоро, излизахме няколко пъти, след което почваше да ме дразни и аз му се сърдех, след това сърдене ние не се видяхме повече и спряхме да поддържаме контакт. Разбрах, че явно има друго момиче и е изгубил интерес към мен, ако изобщо го е имал. Спрях да мисля за него и да се сещам, докато не дойде и днешния ден.

Отначало сънувах, че има някакви снимки с бившата ми най добра приятелка, с която не си говорим, след като тръгна с бившия ми приятел. След това мина известно време и видях в съня си снимка с друга приятелка, но от бившия ми клас. Може да си помислите, че ходи с много, ами не, не е така. Той не е такъв, по принцип не се занимава с много, но в съня ми беше много странно. След това се видяхме в училище, прегърнах го и седяхме гушнати и аз му казах "Няма значение, дори да имаш приятелка, поне можеш да ми пишеш, да поддържаме някакви отношения". И след това не помня нищо. . . Надявам се по тази история някой да ми помогне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
23.08.2016 17:43
Ами сънят ти е много неясен. Ако има продължение сподели, за да го разтълкуваме заедно. За момента предполагам, че все пак имаш някакъв шанс за връзка с това момче, но нещата са твърде размити.
1
0