Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сбирка със съученици

Сбирка със съученици

Сбирка със съученици
Тази нощ сънувах малко странен сън, надявам се, че някой ще успее да ми го разтълкува. От съня си спомням само края, но си го спомням много ясно.Сънят ми е следния.

Сънувам, че съм в някакво училище и в стаят,а в която бях, имаше още хора, включително и майка ми.

Някои от хората бяха бивши мои съученици, а другите не ги познавах. По едно време една бивша съученичка излезна от пред и каза "сега с мен да дойдат" и изреди имената на няколко мои приятели и това на майка ми.

Те излезнаха от стаята и се позабавиха. През това време, в стаята на един чин, близо до мен, видях едно момиче, към което от край време имам много силни чувства, но тя все твърди, че иска да сме само приятели.

Въпреки, че понякога се държи малко странно, ако мога така да се изразя. Все пак, преди няколко дни ми пожела да я сънувам след един наш разговор. Като дни след това, я попитах дали иска да сме повече от приятели, но ми каза тези глупости за приятелството.

Та, като я видях, не знам защо и как, но явно я обидих с нещо и започнахме да се караме. След това сънят ми се пренесе в някакво курортно селище, където от един мой приятел разбрах какво точно е станало след като бяха излезнали от училищната стая.

Той ми каза, че след като са излезнали момичето им е казало, че тази, в която съм влюбен както и тези, които е повикала да излезнат с нея от стаята, са поканени от един бивш на моята изгора да празнуват Коледа в някакво село.

Името му беше странно "Кукили" или нещо от сорта и че им е било казано, в никакъв случай не трябва дори да се споменава пред мен за тая работа.

В този момент от съня като, че ли осъзнах, че сънувах и някак си поех контрол над себе си(до преди това като че ли се бях оставил да ме води сънят).

Тук започва частта, която малко ме стресна. След като разбрах какво им е казала моята съученичка, изпитах ужасяващо силното чувство да убия бившия на гореспоменатото момиче, казах на един друг приятел и тръгнахме към някакъв хотел.

По пътя срещнахме неговата приятелка и той тръгна с нея, а аз продължих към хотела. Пътят беше заледен и доста хлъзгав, но не се предавах.

Пързалях се, драпах с нокти колкото можех и накрая стигнах в хотела, където се качих в един асансьор, натиснах един от бутоните и осъзнах, че съм сбъркал етажа, още преди стигна там.

Бръкнах в джоба си, намерих ключ от хотелска стая, където видях номера на стаята и етажа(3-ти етаж беше, номера не си спомням).

Натиснах бутона и се събудих. Моля, който може да ми разтълкува този сън. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Георги
Георги
13.05.2012 09:47
Щом си сънувал че се намираш в училище значи че ще имаш проблем относно училище.И щом си сънувал твои съученици значи,че си щастлив.А относно маика ти ще ти се случат хубави работи.Щом си сънувал заледен пут значи схте имаш спънки в някои твой начинания.А относно асансиора щом си объркал етажите ще имаш двуомения като за напред.
0
0
zikovu
zikovu
09.12.2009 17:29
Сънят ти според мен, предвещава много добри и радостни събития в скоро време. И училището и съучинениците и това, че майка ти се е появила, са хубави знаци на сън. Това за близко бъдеще. По нататък ще си поставиш цел, която ще тръгнеш да постигаш с много усилия, но там където пътя ще те отведе, няма да е там, на където си се запътил. И може би ще е за добро.
0
0