Странен сън с мъж

Странен сън с мъж
Здравейте. Сънувах сън, който бледо си спомням и едва ли ще успея да разкажа добре. Така значи, докато сънувах, ми минаваха много картини през съзнанието, но ще се опитам да свържа тези, които си спомням.

Намирах се в стая с двама мъже, към 30 годишни. С единия май бяхме гаджета и изведнъж излязохме от стаята и изобщо от сградата, в която се намирахме.

Озовахме се на улицата и си говорехме къде ще ходим. Той ми посочи с ръка далечината, където се виждаше друг град и се разбрахме да ходим там.

Той каза, че първо трябва да се отбием у тях за да се оправи. Тръгнахме. Влязохме в блок с номер 113. Не знам защо, но това число много ярко се открояваше от всичко друго.

В моят град, където живея има блок под този номер недалеч от жилището ми. Та влязохме в блока на мъжа, аз мислех, че живее някъде по горните етажи. Но се оказа, че живее на първия етаж.

Тръгнах да влизам, той влезе пръв. Събух се и понечих да прекрача прага и видях едни женски обувки. Бяха много на брой и бяха странни. Веднага се обух и избягах.

След това отидох при една приятелка и и казах: Марги, тоя дето Никол (друга приятелка)се занимаваше с него и аз щях да му се вържа. Или нещо такова.

Много странен сън, някой може ли изобщо да каже какво означава ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
zikovu
zikovu
09.12.2009 17:44
Има ли момче с което се харесвате или флиртувате или може би дори сте заедно от време на време ? Но нещо май не е той единственият за теб ? Споко. Скоро ще имаш нова и силна тръпка.
0
0