Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам странен мъж

Сънувам странен мъж

Сънувам странен мъж
Тази вечер заспах малко трудно,след което сънувах 3 сънища.Първо сънувах себе си в спалнята си.Беше нощ и беше тъмно,аз бях с пижама,бях станала или седнала на леглото.Гледах към небето.

Видях няколко последователни светкавици,и защото си знаех,че ще последва гръм и то не слаб-запуших ушите си,легнах и се завих.

Гърмът беше ужасно силен,покъртителен,дори мисля че земята потръпна леко.Майка ми,която също спи в моята спалня се стресна,чух и едно дете от горния,или долния етаж да плаче.

Второ сънувах един мъж(аз съм момиче),когото сънувам от няколко години или като момче,или като по-голям.Той е реално съществуващ човек и е актьор.Наскоро започвам да го сънувам все по-често.

Незнам дали това показва,че имам някаква духовна връзка с него.Този път мисля че той се оглеждаше в огледало.После видях лицето му. Изглеждаше по-различно,явно го бяха нагласили за някоя роля и това.

Трето. Сънувах себе си в стаята си.Този път беше ден и грееше слънце.Сънувах,че имам син(който между другото има руса коса като този мъж,който сънувам).

В стаята имаше мъж,който беше нападнал сина ми.Аз отстраних мъжа от малкия ми син,извадих нож и пронизах нападателя.

Междо другото често сънувам себе си с друг външен вид-друго лице и облик,но когато се случи,винаги изглеждам по този начин.А също се сънувам и по начина,по който идглеждам в действителност.Моля,разтълкувайте тези неща.Ще съм ви благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivetoo
Ivetoo
05.03.2013 01:23
Може би имаш нужда от малко екшън в живота си, някаква нова тръпка. Едва ли имаш духовна връзка с човек който явно никога няма да е час от живота ти. Хората които са за теб винаги ще се сблъскаш с тях в реалността. Може би всичко е на под съзнателно ниво, и това че се задълбочаваш в мислите за този актьор, предизвиква и по честите сънища. Предполагам! За сина не знам, но е хубаво, че имаш майчински инстинкт. Това, че се сънуваш с друг облик, и на мен се е случвало но рядко. Може да са много неща, твой минал облик, лице което си видяла случайно на улицата. Само въпроси и предположения, отговори никакви. Ако питаш мен си настрой енергията в друга посока. Направи нещо различно, нов спорт, включи се в някоя кауза, дарение. Просто разнообрази живота си :)
0
0