Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах добродушен черен ангел

Сънувах добродушен черен ангел

Сънувах добродушен черен ангел
Сънувах, че пребирайки се от училище се спънах на пешаходната пътека. Правих неуспешни опити да стана, но ме блъсна кола. Болката беше толкова истинска, помня почти всеки детайл. Дори и цветовете в съня ми, които бяха само черно, бяло и червено.

След сблъсака видях светещ надпис по ръцете ми на, който пишеше "Ти умря" и виждах всичко останало в пълен мрак, но не изпитвах страх, а самота и душевна болка.

Бяхме само аз и мрака, сякъш се намирах в една тъмна стая, без никакви светлини, докато от нищото се приближи много високо момче с тъмни, но ярки червени очи, светещи като пламъци, но можех да видя само тях, защото всичко около нас беше много мрачно.

Стоеше пред мен с съжалителен поглед и седеше неподвижно, докато не продума нещо от сорта на -"Изгубила ли се, мила наранена душа? " -

Нямам никаква идея защо се стекоха сълзи от очите ми. Той ме прегърна, без основателна причина или поне аз не знам защо го направи. Cлед това спомена, че ще ме заведе при -Всевишния- и каза името си, но аз не го помня. Звучеше като Луцинер или нещо подобно, но ще го наричам "Сянката"

Хвана ме за ръка и разпери криле, издигайки ни във въздуха, след това отвори портал със някакви странни думи, които звучаха като заклинания, но за съжаление в същия момент се събудих.

Mисля, че съм сънувала черен ангел, но не знам как да тълкувам съня си. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Destroyed heart
Destroyed heart
28.11.2016 22:06
Винаги прав,а употребява грозни думи...
3
4
Потребител#172778
ам извинявай ако съм те засегнал, но аз съм винаги прав, а ти не си щото вкарваш човека в още повече тревоги и го караш да дълбае в дупката му, което е характерно за удоволствието от терзанието - което е присъщо на педалите дяволи "мъченици" !
2
3
Destroyed heart
Destroyed heart
28.11.2016 15:13
Мария,съгласна съм с теб! Но не съм сигурна дали е било друго починало момче или демон,не знам дали беше ангел,все пак този сън беше много объркващ...
Знам че това са само сънища,но исках да знам какво значи,ако сънуваш,че умираш и мрак и т.н.
1
0
Потребител#172778
ам да много знайш па ти ама нищо не знайш посредствена марио ! черен ангел било зло, и били врагове на всевишния който си нямаш Никаква представа как изглежда. Ангелите не са нито бели нито русички педали !
- А по темата, момиче чела си много книги и статии и и това видение е само изкривен плод на въображението ти нищо повече .
0
7
Destroyed heart
Destroyed heart
28.11.2016 15:05
Е,все пак не съм споменавала нищо за видения,а за един обикновен сън! В прочем аз не гледам филми и не чета книги с фантастики,даже ме мързи да чета статии... XD
4
2
maria
maria
28.11.2016 15:03
Който и да си,си ужасно груб човек! Не си ти човека да казваш посредствена съм или не, и не е твоя работа колко знам и колко не. За мен си знам достатъчно и се научи да уважаваш и друга гледна точка. И няма такова име "Марио" има Мария и следващия път ми напиши името с главна. Дори не знам момиче ли си или момче това " frizbi" нищо не ми говори.
3
0
maria
maria
27.11.2016 21:13
Черен ангел означава- дявол а дяволите са враг на всевишния!
А може би иска нещо от тебе този демон? Ще се проличи ако има нещо в този сън и все пак внимавай! Ангелите са бели и красиви,черен ангел си е демон. А няма демони добри,всички демони са зли.
5
3