Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Замъгляване на зрението или временна слепота

Замъгляване на зрението или временна слепота

Замъгляване на зрението или временна слепота
От няколко години ми се случва да сънувам как за няколко части от секундата ослепявам, или ми се замъглява адски много образа; а след няколко минути се оправя, все едно нищо не е ставало.

толкова е истинско, чак почвам да се плаша.. като се събудя и като се сетя за това, почвам да се съмнявам дали всъщност наистина ми се замъглява зрението или просто го сънувам.

И щом не е за един път да съм го сънувала това, предполагам, че нещо иска да ми се каже, но не разбирам какво може да значи това, в съновник има само слепота, но в постоянния смисъл.

Помня че това става, като насън чета книга или нещо такова, когато затворя за малко очи и като ги отворя - нищо не виждам. После насън почвам да си тръскам главата, все едно ми е паднала прашинка в окото, но и това нищо не променя.

Просто след няколко минути изчезва, но на мен ми се струва цяло десетилетие примерно... Ох, наистина е толкова истинско, чак почвам да си мисля какво ли не.. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ще се оправиш
ще се оправиш
13.04.2013 21:11
!!! ПОЧЕТИ МАЛКО ЗА ПАЛМИНГА ако имаш проблеми с обите и започни да го прилагаш, както и упражения за очи прави, за 3 седмици най-много ще забележиш подобрение!!!
0
0
Aleksandur
Aleksandur
12.04.2013 22:28
Да отиде на доктор ? И какво е му каже ? Докторе сънувам ,че ослепявам за миг, моля ви помогнете ми. Не знам дали ще ти помогне ,но при такива често сънувани комари защо не си провериш всичките дрехи,чаршафи и завивки дали на тях има зашит черен конец. Ако откриеш го махни и си измий лицето със светена вода преди да си легнеш. Ако не откриеш пак си измий лицето със светена вода преди да си легнеш , ако не ти помогне то със сигурност няма и да ти навреди :)
0
0
Автора
Автора
12.04.2013 20:25

ходила съм, казаха ми че не виждат нещо нередно... просто твърде много се притесняам, очите ми са едно от най важните неща и не искам да си загубя зрението.
0
0
лия
лия
10.04.2013 23:57
а защо не отидеш на очен лекар да провериш дали имаш някакъв проблем със зрението си...
0
0
Р.Ангелова
Р.Ангелова
10.04.2013 19:06
Извинявай за по долу- поставих линк но не излезе. Сайта е сановникат.ком (на латиница) и търси думата зрение. :)
0
0
Р.Ангелова
Р.Ангелова
10.04.2013 19:03
Аз съм на 13 и не мога да кажа много, но пробвай да потърсиш и в други съновници. Или говори с някой специалист за това, или дори може да пробваш ако помниш какво точно си правил в някой от сънищата и да го направиш. Пробвала съм го и когато не стане както в съня (не знам защо) се чувствам много спокойна, но пък ако стане както в съня непременно говори със специалист. :) Надявам се поне малко да съм помогнала. Намерих нещо подобно тук ---> :)
0
0