Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Това реалност ли е

Това реалност ли е

Това реалност ли е
Според вас възможно ли е да се срещаме с някои хора, които не са реални, а са просто илюзия. Например да се влюбиш в човек, който всеки го вижда. Той си има приятели, има си семейство, живее в къща, а всъщото време това да е само илюзия или нещо като изпитание, на което си подложен.

Например да е като сън, изведнъж да се събудиш някоя сутрин и всичко да си е същото, но когато излезеш и се опиташ да потърсиш този човек, него го няма и когато попиташ приятелите му за него и те да ти кажат, че не познават такъв човек - реално да си се събудил от илюзията.

Да отидеш до къщата където е живял този човек, но изведнъж да ти кажат, че тук никога не е имало такъв човек. Според вас възможно ли е да опознаете един човек, който не съществува реално и един ден всичкият този сън да свърши, и после да не помниш нищо?

Моля тук да оставят коментари само хора ,които се интересуват от такива неща.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Morena
Morena
28.03.2013 23:03
''Да отидеш до къщата където е живял този човек, но изведнъж да ти кажат, че тук никога не е имало такъв човек. Според вас възможно ли е да опознаете един човек, който не съществува реално и един ден всичкият този сън да свърши, и после да не помниш нищо? ''
-------------------------------------------

Не и ако си с нормално психическо здраве.
0
0
Кристина
Кристина
28.03.2013 21:51
Не, аз нямам в предвид да сънуваш буквално докато спиш, имам в предвид нещо като да сънуваш докато живееш. Дали е възможно да се запознаваш с хора, които ти изглеждат реални, а след това да се окаже, че не си усетил и докато е минавало времето от живота ти си попаднал в друго измерение, където само там съществува този човек, след това да се събудиш и да се почувстваш странно, сякаш си затворил очи за 5 минути, докато в другото измерение са минали 5 години примерно. И всичко си е същото като в другото измерение, само че този човек тук никой не го познава и никога не е съществувал...
0
0
darKneSS..inHeR.SoUL
darKneSS..inHeR.SoUL
28.03.2013 21:37
май си сънувала, имала съм реалистични сънища и може този да е такъв!
0
0
Ния
Ния
28.03.2013 18:52
На мен ми се е случвало такова нещо.
0
0