Бъди откровен

Бъди откровен
Реших да споделя мои мисли, защото ми харесва мисълта да ги видя написани!

Винаги съм се водила по свирката на другите хора, но ми е било трудно да си го призная- горделив човек съм, а това го прави още по-трудно, защото ВИНАГИ съм си мечтала да бъда различна, да различна съм, всеки един човек е, но не там е въпросът, аз търся необикновеното и затова и оставам разочарована от реалността.

Така в повечето случаи съм бъбрива, за да се изтръгна от болката, която ме разяжда- това, че не съм единствената, това, че не съм в някоя книга, не съм тази на която ще е случи нещото, което ще преобърне живота ми! Което ще даде новото начало!

И се ядосвам, яд ме е, че не мога да направя нищо! А страхът е другият проблем, страхувам се да си призная много неща и изобщо да съм откровена!

Но не мога да направя нищо и всяка сутрин съм изправена пред битката за следващия ден-какво да правя, за да го оползотворя, да то изживея пълноценно и пак се провалям в опита си.

А най-гадното от всичко е, че се чувствам самотна, няма приятел, който да споделя болката, с когото да се подкрепяме, защото приятелите ме изоставиха, аз съм заклета феминистка и мразя да питат имаш ли си гадже или тем подобни, абе хора аз съм си достатъчна и сама, нямам нужда от някакъв глупак, който да ми пречи на ученето!

Обичам независимостта и това, че се оплаквам, че съм самотна не значи, че напълно противореча на себе си, а това, че просто нямам приятели!

Странно винаги търся своя образ в този от книгите, от героините и винаги намирам разлика и си казвам, те са просто измислица, нищо повече от начин да се разтовариш, но аз преживявам всичко, което чета и чувствам всичко /сигурно някой ще каже, че при него е същото или ще ми се скара защо изобщо пиша само да се оплаквам, не аз просто споделям, нали това е целта/

Но просто не съм по различна от другите потребители в този сайт, които търсят утеха в историите си и в историите на другите, това е! и точка по въпроса, права съм и това е, но ще бъде хубаво да чуя мнението на други, ще ми бъде приятно да знам, че някой му се пише нещо за моя въпрос, за моето мнение, ще се интересува дори да е лош коментар!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати