Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Как да бъдем по-силни? Съвет от личен опит!

Как да бъдем по-силни? Съвет от личен опит!

Как да бъдем по-силни? Съвет от личен опит!
О, не е истина! Жалко е колко заблудени сме всички ние – хората, жалко е!
Грях ли е това, че се родих аз жена и умея да обичам и затова ме боли? Но не сте познали – аз не искам нито милостиня, нито обич насила, защото не съм толкова жалка и слаба, че да падам толкова ниско, аз се изправям за разлика от много други и продължавам напред. Боли ме, не отричам, но ставам все по-силна. Защото виждате, че не можете да ме пречупите и да преминете през мен се плашите и бягате, защото самите вие не знаете какво искате и не сте наясно със самите себе си, как очаквате тогава да разберете хора като мен и хората, които наистина знаят какво искат в този живот ? !

Ако мислите, че те ще носят и вас на ръце – грешите тотално. Опитах на сън да те убия сто пъти ала не можах, отдавна мразя двойки влюбени, които ми напомнят за дни изгубени. Любов ли? – Изобщо съществува ли такова нещо? Знаеш ли? В миг единствен животът ми се преобърна наопаки и в един момент цялото ми настроение зависи от теб, да го променяш, както и когато си пожелаеш! Най-голямата грешка, но всеки е минал по този път!

Стоп! Край, повече никой няма да има такава власт над мен, алоо? ? ? Това съм аз – само аз имам право на контрол и само единствено аз! Все пак живота, тялото, здравето, щастието и всичко това си е само мое и аз живея само веднъж , ако аз нямам контрол над тези неща, никога няма да съм щастлива и преуспяла. Ако не аз, то кой друг да се погрижи за щастието ми? Никой не е длъжен – точно така ! Сами трябва да се погрижим за себе си и тогава ще видите как много хора ще завиждат на това, което сте постигнали и ще искат да са до вас, но само ние решаваме дали ще са до нас. Защо са ни ментета и хора боклуци? Знаеш ли?

Уморих се със себе си да правя вечно компромиси! Ще сложа край и напред ще продължа ! Съжалявам за това, че съм била глупачка навремето и съм позволила на хората да ме наранят, но благодарение на това се научих да не вярвам повече на никого, само на себе си. Не ме интересува колко ще им е трудно на хората до мен – не ми пука ! Сами си го направиха, сами си създават такива хора в света и накрая се оплакват. Докато си отмъщаваме за грешките на другите, щастие никога не ще ни сполети!

Не забравяйте, че животът е един кръговрат и всичко се връща – щом вие наранявате и вас ще ви наранят, но двойно-тройно повече, че не знам дали изобщо ще го превъзмогнете. Но това заслужавате! Аз вече се научих какво желая и как да го получа… Не ме познаваш, объркал си тотално, но помни ми думите – ще съжаляваш много, защото си объркал и сгрешил фатално! Мислиш, че не разбирам и че съм малка, добре! Любовта умира и вината е единствено само в теб, но аз втори шанс вече не давам, защото хората не се променят никога! Вълкът козината мени, но не и нрава! Може би се страхуваш от това, че най-реално съществувам до тебе?

Твой проблем, не е мой! Къв си ти бе? Не се получи – живота учи! Не заслужаваш сълзите мои и не се надявай да бъда твоя, също така нищо не обещавай, защото това не го можеш. Успя в моята душата да сложиш отрова . . Можеше да си най-щастливият, но странно защо хората зарязват това, което е най-доброто и отиват при развалината и после стават смешни като искат да намерят нещо стойностно при положение, че са го имали и са го изпуснали! Моето сърце обещава да се раздава само на този, който заслужи, който владее и умее любовта ! Страдах, но сега е ваш ред! Спасявайте се както можете и се замислете !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
42
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
ОнAзи
ОнAзи
28.02.2015 14:07
Времето ти да злобарстваш ще те направе кукла на конци ще бьда онази която ще ти го причини отне моето а аз ще отнема твоето щастие трябваше да си ти и глупостта ти да се занимаваш с онзи и мен е загуба за жалката ти история
и ще гледам как искаш да си ти а не друга отивай сега да курволячеш
0
0
Тя
Тя
10.01.2015 12:18
Сърцето ми плаче като чета тези редове,та нали и при мен е същото. Трябва да бъдем силни и да продължим напред.
1
0
Рая
Рая
06.01.2015 19:16
Да наистина като цяло си права, че не може да вярваш на никого, но в крайна сметка живеем във време, в което всеки се чуди как да оцелее, как да си намери работа и т.н., това е основен приоритет на обществото, наистина на никого не му пука как си, какво става с теб, защото те самите не могат да се справят с каквото и да е било. Но мисля, че не е достатъчно да вярваш само на себе си, трябва да се бориш да спечелиш доверието на някой друг. Не на някакъв случаен, а на някой, който е преживял с теб всичко, стоял е до теб в трудни моменти, не само при хихо хахо мигове. Но трябва да се бориш, да правиш компромиси, докато не получиш каквото искаш от другия, иначе в крайна сметка оставаш сам...
2
0
Ивелина
Ивелина
06.01.2015 20:32
За да спечелиш доверието на някой друг нали трябва да го опознаеш и да си създадете тези моменти, в които винаги сте били двама и сте минавали през добро и лошо! Мисълта ми е, че всяко нещо си има своя пръв път и начало, както и всяко нещо има своя край... За съжаление всичко е до срок.. А за да намериш истински човек трябва да рискуваш много и да се запознеш с много хора, но до тогава колко ножове ще ти забият в гърба, не знам ..
1
0
някой си
някой си
06.01.2015 16:53
Уникална изповед!за мене любовта е светлина,която може да те освети,а може и да те изпепели.някои казват че такива са времената,кои времена?,тези на фалша,интереса,егоизма и борбата да мачкаш другия и да го изцеждаш.почти не познавам хора които да са заедно заради истинска любов,заедно са заради различна нужда,жалко наистина.почти всички ми говорят за сигурност и спокойствие,търсене на баланс и прочие глупости,свързани с материалната страна на живота,без даже да осмислят малките неща и да им се порадват.фалшивите хора имат своята фалшива любов,истинските дерзаят да я имат в тази обречена игра наречена живот.
2
0
Ивелина
Ивелина
06.01.2015 20:30
Точно така е, много се радвам,че си ме разбрал/а перфектно и изказваш своето мнение! В днешно време е ужасно трудно да намериш истински човек, а ако го намериш е изключително трудно да му спечелиш доверието особено след като този човек е попадал на много фалшиви любови и хора и е бил много нараняван и в един момент просто се отказва от този лукс, не защото не му трябва, а защото няма време да се занимава с глупости и да се вайка. Истинският човек има много по-важни неща на главата си, а любовта и истинския човек и всичко останало просто си идва с времето, а някои дори и този късмет нямат за жалост...
2
0
Александра
Александра
06.01.2015 15:12
Много вярно :(
0
0
Asparux
Asparux
06.01.2015 13:14
Разбито сърце както разбрах(може и да съм, сгрешил). Но ако бъдеш мека, всеки ще гледа как да те, излъже как да те, тъпчи, ще те въртят насам на там. Не бъди, и твърда почват да те, чупят.
5
1