Бъдещ съпруг

Бъдещ съпруг
Здравейте. Снощи съвсем случайно попаднах на една книга, в която имаше различни методи за гадания. Реших да пробвам едно по - просто, защото за другите му трябваха материали, които в момента нямах.

Така че реших да пробвам гадаенето за бъдещ съпруг, дори не го направих точно както трябва и все пак май се получи. Сънувах един мой колега, с който работихме заедно преди две години.

От съня помня, че влизам в някакъв кабинет и много се изненадах като го видях, попитах го ''какво прави тук?''. Той ми отвърна, че се е преместил да живее в моя град./ двамата живеем в различни градове и не сме се виждали от 2 и повече г./.

После каза и още нещо, което не помня. Аз мислех да му кажа сбогом, не знам защо съм го помислила, но казах довиждане и си тръгнах шокирана.

Помня, че той беше облечен в костюм, явно заемаше важен пост, като влязох в кабинета нещо обсъждаше с негов колега. А аз мисля, че бях по работа в тази фирма, дали не кандидаствах за работа там, не мога да си спомня.

После се прибрах и казах на майка ми, тя го познава в реалността/ не го харесваше изобщо между другото/ и почна да ме разпитва за него, стана ми неудобно и й казах да ме остави намира. Това е от мен.

Вие какво мислите, съвпадение ли е ? Сънувала съм го точно два пъти преди доста време и сега си мисля, че вероятността да го сънувам точно сега е много малка, за да е просто случайност. Какво мислите вие ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Роси
Роси
30.05.2012 12:45
Няма от какво да се страхуваш,не си го слагай много,защото може да е само от внушение(за да го сънуваш 2 пъти).
0
0
Elly
Elly
30.05.2012 01:08
Това което си сънувала два пъти ми напомня за съня на Сантяго-героят от книгата на Паоло Куелю"Алхимикът"който тръгна да търси "Личната си легенда"защото и той беше сънувал един и същ сън два пъти!...и вкрайна сметка сънят му се сбъдна,и той намери своето съкровище.Следвай поличбите и вярвай в мечтите с и в това което искаш да се случи ...и то на всяка цена се случва....
0
0
Morena
Morena
29.05.2012 23:09
Някой ако има мнение би ли писал, че този сън ме измъчва вече два дни. :(
0
0
Ягода
Ягода
28.05.2012 16:51
Здравей, книгата се казва 555 начина за гадаене, автор: Наина Владимирова.

Не съм суеверна, но сънят беше толкова истински, все едно е някаква сцена от средата на някакъв филм.
0
0
Роси
Роси
28.05.2012 12:06
Здравей!Може ли да ми кажеш какъв е този метод за гадаене?Нищо не се знае какво ще ти се случи в бъдеще.Ти суеверна ли си?На мен веднъж ми се случи нещо подобно и наистина си беше така,както в съня ми,така че нищо не се знае,а и нищо чудно да стане и истина. :)
0
0