Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Светът - такъв, какъвто трябва да бъде...

Светът - такъв, какъвто трябва да бъде...

Светът - такъв, какъвто трябва да бъде...
Светът трябва да бъде в хармония..
Не може всеки ден, да се случва ново убийство, нова кражба, нов атентат.. Гражданските войни вече превзеха света..

Бунтове за най-малкото се разрастват и се получава ХАОС!!!

Нима не ви прави впечатление колко жертви има по света заради войните, кататсрофите и убийствата!? Невинна кръв е проливана с векове. Но най-лошото е, че ще продължава да е така, докато не дойде някой мъдър човек, който по прост начин да обясни на управляващите, че не с война се печели МИР.

Мир, се печели с МИР!!! И всичките тези подигравки с гробове, с некролози, с хора, с мъртви това е грозно, абсолютно нечестно. Да не би някой да се е подигравал така с ХОРАТА, които вършат това?

Извинявайте,моя грешка. Те не са хора.. те са животни.. И най-вече ЦИГАНИТЕ. Нима това са хора? Убиват, крадат, пребиват, подиграват се с мъртвите и после зашо нямат работа?! Абе те са си за чист разстрел!

Това било България, а? Мне.. Това е чиста ЦИГАНИЯ..
И ако това в България е лошо.. То какво остава с нещата по света? Войни, размирици, убийства всеки един ден..
Така може да се стигне до екологична катастрофа!

Всички тези химикали и вредни вещества, попадайки в почвата и водите могат да ни довършат много по-бързо, от колкото войната.. Замисляте ли се?! Простести, бунтове?! Абе я чакайте малко? Вие не живеете ли в същата държава? И какво като ви управлява този кабинет? Нещо доверието ви липсва.

И не само това.. всички безсмислени неща, които всеки ден се извършват просто не бива повече да се правят.
Как може да убиеш невинно куче или коте? Какво им е направило на тези, които са го убили?

Да не би да им дължи нещо? Или просто са го убили от скука.. По тази логика, ще убият и родителите си от скука.. Има хора, които получават по-малко от 100 лева заплата/пенсия и не се оплакват!!!

А има и такива, които нямат пукната пара и пак не им се полагат грижи и дом!! Но те не искат много.. Искат само да преживеят до утрешния ден.. Ако има утрешен..
Докато някои гледат само как да печелят, без да дават, други имат по-големи проблеми.

Ако имаха малко сърце, хората щяха да помогнат, а не да се присмиват и подиграват на по-бедните!!! Завистлив народ.. Завист, гняв и обиди. Това е. Нищо друго няма в главите им..

Когато шофирате, не гледайте телефона си, за да видите дали имате ново известие във Фейсбук.. Така можете не само да навредите на себе си, но и да другите.. Също така участвайте в движението по улиците и реагирайте адекватно.

Злополуките стават по вина на ШОФЬОРИТЕ най-често!!!
Това, че се правиш на мъж като увеличаваш скоростта, може да отнеме няколко невинни живота.. Таксиметровият шофьор, който уби майка и дете на спирка, трябва да получи ДВЕ доживотни присъди. Но законите не действат толкова сурово..

Винаги им се разминава на виновните. Парична гаранция или домашен арест.. Хаха. За войната.. Не мислите ли, че може вместо да бъдат изстреляни 4 000 000 куршума, вместо тях да бъдат изговорени 400 000 думи?! Които да оправят нещата.
Много сте ПЪРВИЧНИ. Като пещерните хора. Първо действат, после питат "Ама къде сгреших?" ... Не става така. Вместо да убиеш милион хора, а целта ти е да е няк'ва държава, поговрете и се разберете.. А не да се пролива кръвта на невинни хора. За кражбите..

Добре бе, кой родител ще ви научи, че да откраднеш е по-добре, от колкото да завършиш училище, да имаш работа и да стане нещо от теб? Главните извършители на такива престъления са циганите. Учат се от родителите си. А родителите им са оставяни да правят каквото искат от техните родители.. Защо ли?

Защото така им е изгодно! Така се е стигнало до там. Бедните хора също крадат. Но те не са научени да го правят. Глада ги кара да го правят. А глава идва от там, че не са могли да научат елементарни неща.

Училището е важно. Някои не са ходели на училище (по-голямата част). Затова сега са така. Бедността е завладяла света. Жаждата за мъст и войните за власт и територии.Южна Корея? Северна Корея? Ким Че Нир? Моля?

Смятат го за Бог? Нима.. Промиване на мозъци и заплахи, това е отговора.. По-добре се вземете в ръце и помислете много много много сериозно над това какво вършите и какви са последствията. Второто е по-важно от първото. Без последствия не може да се измъкнете. Не може да убиеш някой без да отидеш в затвора.

Не може да купиш нещо, без да имаш пари. И за по-лесно, някои отиват и го крадат. Тва не е начина.. Учи, завърши, работи, успей! Но никога не кради, убивай, не се подигравай с мъртвите и не изневерявай. Това също е много често срещано. Жалко, че вече останаха малко такива момчета, които са наистина ИСТИНСКИ.

Зад всичко, което казах стои една дума. Дума която може да ни доведе към ПО-ДОБРО. Тази дума е ПРОМЯНА!!!
Променете нещо в себе си, за да бъдете по-добри.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
worlok@abv.bg
worlok@abv.bg
24.09.2013 17:36
за да има мир тр.да има воина и обратно тожа е света на асия
0
0
Fan of Steinbeck
Fan of Steinbeck
01.08.2013 02:32
Аз пък съм ПРОТИВ смяна на правителството, по простата причина, че съм роден и съм израснал в социалистическо семейство, възпитан съм в идеала на социализмът. Гласувал съм три пъти - един път през 2009, когато бях подлъган от Боко. Съжалих за вота си. На Президентските ми беше все тая за кого пускам бюлетината. Но за първи път на предсрочните избори тази година се почувствах удовлетворен от това, за кого пуснах бюлетината си- за БСП. Доволен съм от досегашната работа на правителството, не ходя по протести за някакви 50 лева на ден. Не ми трябват, защото аз съм човек с достойнство и идеали.
Относно изучаването на турски и всякакви други езици в училищата - твърдо против съм! Не и като задължителна подготовка! Турците, които са си сменили имената преди '89 и вече са с български имена- за мен са българи и родният им език е български. Нямат друг роден език. Ако ще се определят като турци - знаят къде е Турция... там ще си учат "майчиния" език. В България всички като майчин език учат БЪЛГАРСКИ! Същото е и положението с евреите, арменците и т.н.
Има и друг изход- тези езици(турски, арменски, иврит и т.н.) да се въведат като чужди. Чужди (!), а не майчини. За тези езици всеки ще има право на избор- както е сега(или поне така мисля) след 9-ти клас- имаш право да избираш между френски, немски, испански, руски и италиански, но се изучават 2 часа седмично(дотолкова знам от децата на брат ми), английският си остава с интензивно изучаване и така. Към изброените от мен чужди езици могат да се добавят иврит, арменски, турски и т.н. и от там нататък родителите, заедно с децата си решават какъв да бъде вторият ЧУЖД език за изучаване.

А ако искате да живеете добре- връщаме режима на управление преди 1989, чрез референдум на национално ниво. Избираме държавен глава и му даваме цялата власт- злоупотреби ли, публичен разстрел. Избираме втори- направи ли грешка- ще последва първия. Така все някога ще дойде някой, който ще работи за благото на държавата!
А и честно казано предпочитам да нямам право да изразявам собственото си мнение(въпреки че това е пълна лъжа относно режима преди 1989-та година, създадена от медиите), но да живея добре и да водя нормален живот(е, аз и сега съм доволен от стандарта си на живот, но е в резултат от 18 години усилено учене и усъвършенстване), отколкото обратното.
0
0
:)
:)
31.07.2013 20:32
Аз лично съм ЗА смяната на правителството. Как така ще теглят милиарди заеми без да обясняват за какво са парите на народа който после ще ги връща? Как така турският ще става официален за изучаване в училищата? Все едно в САЩ да вземат да вкарат още 10-на езика официални защото имат много разнообразни емигранти придобили статус на американски граждани? Не съм расист но смятам че който го е еня за майчиния му език да се връща там където е официален! Турското население в БГ са със статус на емигранти за мен, какви права какви свободиии? Къде го има това? Защо се спряха одобрени проекти по Европейските програми? За да се източат пак тези пари и да берем срам пред ЕС а развитие 0. Мъдри хора има много но това не променя света защото трябва те и да имат пари за да се борят срещу безскруполните пребогати политици които са като черни дупки ламтящи да погълнат всеки лев и живота на хората които го изработват. На скъпите политици мога да кажа: Катафалките нямат ремаркета! Милионите не могат да си ги пренесат в другия свят! Единственото което ще остане след тях са "лайняните им подвизи" записани в историята на България! Вечният им срам и позор!
0
0
Корнелия
Корнелия
31.07.2013 15:35
Напълно съм съгласна с теб Алекс,но не всички хора мислят за световния мир и за доброто за своята нация,напротив те искат да сътворяват непрекъснато в разума на хората мислите за СТРАХ,УЖАС,ПАНИКА,МАСОВИТЕ САМОУБИЙСТВА и така нататък.Искам също да допълня,че в основата на ПРОМЯНАТА ЗА СВЕТОВНИЯ МИР се крепи сплутеният народ,за да има промяна трябва всички народи и религий да са с еднакви интереси ,а именно за доброто на целия свят,трябва също така хората да преглътнат расизма,който в същото време им пречи да приемат хората с различен от техния цвят на кожата тен,с различната си религия и с външния си вид.АЗ съм расистка и предполагам ,че ще ми бъде доста трудно ей така да го преглътна,не заради друго а само защото знам в какви мъки българският народ е преминал,именно заради ислямистите или по-просто казано турците .Заради тяхната жажда за власт и надмощие,нашият народ е бил двойно експлотиран и измъчван до гроб.Това не ми дава мира да приема турците като свой сйъбратя,не ви съветвам и вие да го правите .НАРЕЧЕТЕ МЕ КАКВАТО СИ ИСКАТЕ,НО АЗ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТРЕКА ОТ НАПИСАНИТЕ И КАЗАНИТЕ МИ ДУМИ. БЪДЕТЕ ГОРДИ ,ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ!!!НЕ ЗАРАДИ ДРУГО САМО ЗАРАДИ ВЕЛИКАТА СИ ИСТОРИЯ.Иначе казано политиците са си виновни,че сме затънали до гуша с какви ли не финансови заеми...ТОВА ВЕЧЕ Е ДРУГ ВЪПРОС!!!
0
0