Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Мъжът ми и синът ми викат духове

Мъжът ми и синът ми викат духове

Мъжът ми и синът ми викат духове
Здравейте,

Омъжена съм и имам едно дете на 6 години. Съпругът ми е на 38 години. Вчера го чух да казва на детето че ще викат духове, за да им дават отговори. Отидох при него и му казах, че не отива на възрастта му и че това са неща, с които шега не бива. Той не се съгласи с мен, дори ми се яадоса. За него аз никога не съм права. Моля ви да споделите каквo е вашето мнение. Ако не съм права, съм готова да го чуя.

Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Потребител#180523
Духовния свят е разделен на две. Това е от хиляди години. Духовете на доброто начело с Господ. Другите духове са духове на злото начело с Луцифер/Сатана/. Непознаването на духовния свят често пъти води до контакти с духове на злото. Следват много тежки последици за невежите в това отношение хора.
1
0
Потребител#120975
здравеи,пиши ми на скаип worlok 6661 da mu pratia edin .
1
0
Кристина Черникова
Не намирам поведението на мъжа ти за нормално. Сигурна ли си, че мъжът ти не членува в някаква секта. Защо му е изобщо да прави това с толкова малко дете. Тази работа е доста съмнителна.
1
0
miglena
miglena
06.10.2016 17:35
Това е много странно! За пръв път ли разбираш за тези негови наклонности? Освен това е крайно притеснително, че от постоянното му натякване ти си развила фобия, че никога не си права. Стегни се и заеми позицията на другия родител, който трябва да възпитава детето си в добро и да го води по светлия и праведен път.
1
0
maria
maria
06.10.2016 17:28
Напълно сте си,права дори! Да викаш духове е грешно и много вредно за животите на хората. Човек много пъти си мисли,че вика определен дух ама се появява съвсем друг в повечето случаи идват демони! А когато някой вика духове се отварят портали и така всякакви гадории минават,така че е съвсем нормално много скоро да виждаш и да чуваш някакви неща. Защото когато се занимава човек който няма опит винаги има последствия! Накарай мъжа си да спре да си играе с неща които не са за игра,защото може и сина ви да го отнесе не само той,не се знае съществото на кого може да се лепне и какви неща ще прави наистина е опасно.
4
0