Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Беше някак си ужасяващо

Беше някак си ужасяващо

Беше някак си ужасяващо
Здравейте,
От скоро съм в сайта,но тъй като този сън доста ме .. притесни?,а и никъде не можех да намеря какво означава,реших да се допитам до вас.
Сънувах го не много отдавна,около коледните празници,може би към края им.В една от сутрините майка ми ме беше събудила и ме караше да ставам,но щом тя излезе от стаята,аз разбира се отново заспах и ето какво сънувах:
Сънувах,че ставам от сън.Както когато ме събуди майка ми,само че станах този път.Минах покрай прозореца на терасата и майка ми го миеше и ме помоли да и помогна.Аз и помогнах и след това,както всяка сутрин,отидох в банята да се мия.Започнах да си мия зъбите,всичко беше окей,докато не се вгледах в огледалото.Изпитах неистов ужас - отражението ми го нямаше.Започнах да пищя,но още щом почнах,сякаш паднах в океана.Около мен имаше вода - светло синя и адски дълбока.Започнах да се давя,но по много особен начин.Смисъл не така,както се дави човек да не му достига въздух да умира.Аз просто сякаш ми бяха просто запушили устата по този начин за да не мога да пищя.Нямах глас,бях онемяла.Секунди след това се събудих.

Не знам какво означава,но знам искрено,че този сън ме ужаси.Особено,когато не видях отражението си.Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
алекандра
алекандра
13.05.2013 14:07
според мен няма от какво да се боиш.и азбих сепочувствала така ако не вийдах отрайението си икакто едно от момичетата каза.може да си гледала страшен филм
0
0
Ана
Ана
03.03.2013 00:08
Това нещо с отражението значи ,че някой може да ти попречи да направиш нещо.или си вампир :D
0
0
Vesp3r
Vesp3r
14.02.2013 11:08
Няма нищо странно в това. Аз например никога не съм си виждал отражението в каквото и да е докато сънувам. Всъщност като се замисля никога не си спомням и лицата на хората които сънувам... сякаш все са в сянка. Падането в океяна може да се изтълкува с ужасът който си изпитала в момента, в който си осъзнала, че нямаш отражение
0
0
stephey
stephey
12.02.2013 18:08
Мале, много кофти сън... Но си нямам представа какво означава. Може би просто си гледала някой страшен филм. Или си говорила с някой на подобна тема и си си спомнила.
0
0